ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Certified for its commitment to nature

Vores certificeringer
og partnerskaber

EN VIRKSOMHED 
MED EN MISSION

I slutningen af 2019 blev vi den første internationale koncern, der blev tildelt epitetet Entreprise à Mission (Virksomhed med en mission), under den franske lov PACTE — Action Plan for Business Growth and Transformation.

Denne vigtige forpligtelse understreger vores ønske om at gøre koncernens samfundsopgave til en lige så vigtig opgave som dens økonomiske opgave.

 

Mere end bare en virksomhed – en virksomhed med en mission.

Men hvad er vores mission? Vores mission er at ”Reconnect people to nature” og arbejde for almenhedens bedste. Vi tror, at naturen har en positiv indflydelse på vores velbefindende. Ved at genskabe vores forbindelse til naturen kan vi alle medvirke til at skabe en verden, der er lydhør over for naturen såvel som befolkningen.

1/ Beskyttelse af den biologiske mangfoldighed og reducering af den globale opvarmning:

Vi var tidligt pionerer inden for reduktion af plastforbruget. Allerede i 2006 stoppede vi med at bruge plastikposer – hele ti år før loven blev indført – og siden 2010 har vi reduceret 20 % af vægten af vores emballage. Nu har vi som målsætning at reducere vores plastforbrug med 30 % inden 2030.

Reducering af udslip af drivhusgasser (CO2): For at bremse den globale opvarmning følger vi anbefalingerne fra IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change). Respekt for flora og fauna: Alle vores industriområder i Bretagne er klassificeret som LPO-reservater (League for the Protection of Birds) for biologisk mangfoldighed, og i vores botaniske have er over 1.500 plantearter bevaret.

Vi er stolt hovedsponsor for Yves Rocher Foundation: Sammen med Yves Rocher Foundation arbejder vi dedikeret for at beskytte naturen. Frem til 2020 havde vi plantet over 100 millioner træer – og det er bare begyndelsen.

2/ Fremme en model for ansvarlig og bæredygtig udvikling.

For et bæredygtigt jordbrug: Vores blomstermarker har været økologisk certificeret siden 1999, og vores marker dyrkes efter agroøkologiske principper. Dette har resulteret i et farvestrålende økosystem, hvor flora, fauna og mennesker lever i harmoni med hinanden. Vores ni emblematiske anlæg i Bretagne er blevet tildelt UEBT- certificering – en vigtig anerkendelse af vores engagement, når det gælder bæredygtige indkøb.

Vores rejse mod B Corp: For at nå endnu længere i vores bæredygtighedsarbejde har Groupe Rocher og varemærket Yves Rocher som mål at blive en certificeret B Corporation inden 2025. Virksomheder, som tildeles en B Corp-certificering bedømmes efter hele deres virksomhed: Deres positive indflydelse på virksomhedsstyring, relationer mellem arbejdsgivere og ansatte, miljø, og de produkter og tjenester, de tilbyder. Det handler om at have en engageret vision for vores fælles fremtid, hvor virksomheder arbejder for ikke bare at være den bedste virksomhed i verden, men den bedste virksomhed FOR verden.

3/ Udvikling af en virksomhedskultur, som har fokus på miljøet.

Vores medarbejdere og partnernetværk deler også vores værdier og engagement. ”Nature Academy” er et initiativ til at uddanne 100 % af vores personale i sociale og miljørelaterede spørgsmål og skabe konkrete initiativer til at øge bevidstheden om dette (affaldsindsamling, træplantning med Yves Rocher Foundation, osv.).

Vores certificeringer og partnerskaber

Organic Agriculture

ØKOLOGISK JORDBRUG
& AGROØKOLOGI

Økologisk produceret – hver gang! På vores 60 hektar store markområde i La Gacilly dyrker vi jorden efter agroøkologiske principper, og plantagerne har været økologisk certificeret siden 1999.

Denne agroøkologiske jordbrugsmodel bidrager til et bæredygtigt jordbrug, hvor alt arbejde sker med den største respekt for naturen, dens ressourcer og fornyelsen af den biologiske mangfoldighed.

Læs mere her
 

Økologisk produceret – hver gang! På vores 60 hektar store markområde i La Gacilly dyrker vi jorden efter agroøkologiske principper, og plantagerne har været økologisk certificeret siden 1999.

Denne agroøkologiske jordbrugsmodel bidrager til et bæredygtigt jordbrug, hvor alt arbejde sker med den største respekt for naturen, dens ressourcer og fornyelsen af den biologiske mangfoldighed.

Yves-Rocher certified UEBT

UEBT, en forening,
som gør os stærke

I 2021 blev vores ni ikoniske planter UEBT*-certificerede – kornblomst, morgenfrue, mynte, kamille, romersk kamille, middagsblomst, blomsterkarse, Arnica og isurt – som alle vokser i vores plantager i La Gacilly. Som det første franske varemærke, der er blevet tildelt en UEBT-certificering, er vi utroligt stolte over denne udmærkelse og denne anerkendelse af vores arbejde i kampen for at beskytte såvel planter som mennesker.

Læs mere her
 

UEBT (Union for Ethical Bio Trade) er en international, nonprofitorganisation, som fremmer og etablerer en god praksis for levering af naturlige ingredienser med respekt for biologisk mangfoldighed og mennesker.

UEBT opmuntrer virksomheder til at skabe et miljømæssigt rammeværk af god praksis, som bevarer, beskytter og regenerer den biologiske mangfoldighed. Arbejdspraksis måles, forstærkes og evalueres hvert år for at fremme en bæredygtig anvendelse af de ressourcer, der er knyttet til den biologiske mangfoldighed, som vores arbejde er afhængigt af.

UEBT’s praksis forudsætter menneskelig og social respekt. De stiller også høje krav til arbejdernes rettigheder, beskyttelsen af lokalsamfundets rettigheder og fordelingen af de fordele, der er et resultat af anvendelsen af ressourcer, der forbundet med biologisk mangfoldighed.​

Certificeringen af vores ni ikoniske planter, der dyrkes i La Gacilly, er vores første skridt på vejen til en bæredygtig indkøbsstrategi.

Vores mål er, at alle vores leverandører skal opnå certificering inden 2025. Her kan du læse hele artiklen.

* Union for Ethical Biotrade

Yves-Rocher is a member of the association 1% for the planet

1 % TIL PLANETEN –
jorden takker os!

Vi er medlem af det globale netværk 1 % for the Planet takket være vores indsatser og arbejde i Bretagne.

Dette indebærer, at vi skænker 1 % af vores omsætning til miljøorganisationer.

Læs mere her
 

En effektiv øgning af donationer til fordel for miljøet: 1 % for the Planet er en ideel forening, som sammenfører sponsorer og virksomheder, der gennemfører projekter til fordel for miljøet.

Takket være vores arbejde i Bretagne er vi hos Yves Rocher stolte medlemmer af 1 % for the Planet. Vi skænker 1 % af omsætningen fra vores Eco-Hotel Spa La Grée des Landes, vores to restauranter, vores museum, vores butik, vores skønhedsinstitut i La Gacilly og vores Eclosarium i Houat til foreninger, der arbejder for miljøet.​

Hvis du vil læse mere om 1 % for the Planet, kan du besøge deres hjemmeside onepercentfortheplanet.fr

Refuges LPO

VORES LPO-RESERVATER
FOR BIOLOGISK MANGFOLDIGHED

Alle vores industriområder er klassificeret som LPO-reservater for biologisk mangfoldighed. LPO, League for the Protection of Birds, er en forening, som dagligt arbejder for at beskytte arter, bevare økosystemer og uddanne mennesker i miljø.

Læs mere her
 

Alle vores industriområder er klassificeret som LPO-reservater for biologisk mangfoldighed. LPO, League for the Protection of Birds, er en forening, som dagligt arbejder for at beskytte arter, bevare økosystemer og uddanne mennesker i miljø.

Botanic Gardens

VORES BOTANISKE HAVE:
et udendørslaboratorium

Siden 1975 har vores fantastiske have på 2 hektar, der er placeret i hjertet af Bretagne, bevaret og været vært for 1 500 plantearter. Som medlem af BGCI er den en del af et internationalt netværk for kundskabsdeling. Haven er med i et program, hvor man arbejder for spredning af genetiske ressourcer, fremmelse af kundskab, bevarelse af planter, og udveksling af frø.

Læs mere her
 

Siden 1975 har vores fantastiske have på 2 hektar, der er placeret i hjertet af Bretagne, bevaret og været vært for 1 500 plantearter. Som medlem af BGCI* er den en del af et internationalt netværk for kundskabsdeling. Haven er med i et program, hvor man arbejder for spredning af genetiske ressourcer, fremmelse af kundskab, bevarelse af planter, og udveksling af frø. I 2021 tildeles haven statussen EcoJardin (Eco-Garden) for sin økologiske forvaltning og beskyttelse af den biologiske mangfoldighed.

*Botanical Gardens Conservation International

national plastic packaging pact partner of Yves Rocher

National Pact on Plastic Packaging

Som medlem af National Pact on Plastic Packaging er vi med til at støtte den cirkulære økonomi, samtidig med at vi sikrer os, at plastemballage ikke bliver til spild.

National Pact tilbyder gode løsninger til at modvirke plastikforurening og er en del af Ellen MacArthur Foundations netværk af plastpakter.

Læs mere her
 

At vælge en cirkulær økonomi for at sikre, at plastik aldrig bliver til spild. Vi er medlemmer af National Pact on Plastic Packaging, en organisation, der er tilknyttet Ellen MacArthur Foundation’s Plastic Pacts network. Sammen med det franske ministerium for økologisk omstilling, NGO’er og andre virksomheder arbejder vi for at støtte den cirkulære økonomi, der tilbyder en løsning på plastikforurening og giver betydelige økonomiske, miljømæssige og sociale fordele. Dette initiativ sikrer en koordineret samkøring og kundskabsdeling på et globalt niveau.​

5 ambitiøse forpligtelser:

  1. Eliminering af problematiske eller unødvendige emballager
  2. Udvikling af bulk og genanvendelige produkter
  3. Udvikling af økodesign og genanvendelse
  4. En øget grad af genanvendelse
  5. Integrering af genanvendt plastmateriale

Ledende sponsor af Yves Rocher 
Foundation

Yves Rocher Foundation arbejder utrætteligt for at bevare den biologiske mangfoldighed. Deres engagement i naturen får udtryk i støtte og finansiel hjælp til alternative og kraftfulde lokale initiativer verden over. Gennem sit program ”Plant for Life”, og med hjælp fra nære samarbejder med 48 ikke-statslige organisationer og foreninger, har stiftelsen plantet over 100 millioner træer over hele verden.

Gennem programmet Terre des Femmes er over 500 vindere, i 50 forskellige lande, blevet tildelt udmærkelser for deres arbejde i kampen for at redde vores planet. Yves Rocher Foundation har modtaget anerkendelse for sit 30 år lange almennyttige arbejde. Dette er noget, som vi, som hovedsponsor for Stiftelsen, samt alle vores samarbejdspartnere er utroligt stolte af.

Her kan du læse mere om Yves Rocher Foundation

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.