ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

VORES BOTANISKE EKSPERTISE

VORES BOTANISKE ekspertise


De mest effektive løsninger findes ofte i naturen, lige for næsen af os. Vi bruger det bedste, som planteriget kan tilbyde, og benytter planternes fulde potentiale for at skabe naturlig og bæredygtig skønhed.

For at sikre os, at vores skønhedsprodukter altid er respektfulde mod din hud, og for at kunne tilbyde effektive produkter, følger vi fire vigtige principper:

Bioinspiration

For at udvikle effektive og bæredygtige botaniske løsninger lader vi os inspirere af det, som naturen gør bedst. Vi observerer planternes struktur, og hvordan de fungerer i naturen. Dette bruger vi for at kunne overføre planternes fordele til huden.

Fra plante til øko-ekstrakt

Vi har 100 % naturlige ekstraktionsprocesser, som optimerer naturligheden og forbedrer hudens optagelse af vores aktive ingredienser.

EN HØJ GRAD AF naturlighed

Vi stræber efter at skabe endnu flere naturlige formler med aktive planteingredienser. Alle vores planter kommer fra bæredygtige jordbrug, der aktivt arbejder for at mindske deres påvirkning af miljøet.

Alle vores produkter er testede

Alle vores produkter er testede og dermed garanteret skånsomme, effektive og giver en meget behagelig oplevelse.

VORES IKONISKE PLANTER


I over 60 år har vi studeret naturen og udvalgt det bedste, den kan tilbyde. Dette for at kunne levere effektive og sensoriske produkter med aktive ingredienser, der er omsorgsfuldt hentet fra naturen.

Vores ikoniske planter er UEBT-certificerede (Union for Organic Ethical Trade) og dyrkes efter agroøkologiske principper, med den største respekt for naturens ressourcer og for at styrke den biologiske mangfoldighed.

 

BLOMSTERKARSE


Blomsterkarse er blevet dyrket rundt omkring i Europa i mange år. Den dyrkes først og fremmest for sin evne til at dække jorden og på den måde begrænse vandfordampning – hvilket er særligt værdifuldt om sommeren. Blomsterkarsen bidrager til at forbedre iltningen af hudcellerne og styrker dermed huden i dybden.

KORNBLOMST


Kornblomsten blomstrer i juli og august. Den plukkes mekanisk, før den tørres og destilleres.
Blomstervandet, der udvindes fra denne 100 % naturlige proces, bruges for de beroligende* og beskyttende* egenskaber, det har på huden.

*In vitro-tests på kornblomstekstrakt.

ISURT


Isurt er kendt for sin evne til at tilpasse sig ekstreme forhold. Den isurtekstrakt, der er udviklet af Yves Rochers forskere, har vist evne til at stimulere et protein, der regulerer vores hudcellers mekanismer og funktioner: beskyttelse, forsvar og genopbygning.

MIDDAGSBLOMST


Middagsblomst er blevet udvalgt for sin evne til at opfange og bevare vand i sine blade.
Plantens aktive ingrediens, det kraftfulde og fugtgivende cellulære vand, udvindes ved en eksklusiv og patenteret ekstraktionsproces. For at bevare såvel miljøet som effektiviteten af middagsblomstens aktive ingrediens er ekstraktionsprocessen helt fri for opløsningsmidler.

KAMILLE


Kamille var en af de første planter, der blev dyrket hos Yves Rocher. Blomsten høstes fra midten af maj og er kendt for sine beroligende* og styrkende egenskaber for sart hud.

*In vitro-tests på kamilleekstrakt

MIKROALGER


Vores mikroalger dyrkes i en fotobioreaktor i det sydlige Bretagne, hvor de senere koncentreres og fragmenteres for at frigøre deres mineralrige indhold. Deres exceptionelt iltende* og antioxiderende* egenskaber hjælper med at stimulere hudens forsvar og forhindre skader, der kan opstå pga. forurening

*Tests in vitro

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.