ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Spændstighedsgivende og anti-ageing, beroligende og beskyttende eller matterende og porereducerende? Måske ekstra næring og beskytetlse i kulden? Find den rigtige ansigtspleje til dine behov lige nu.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)
Sorter efter relevans

Plej dit ansigt

Vi har flere gode tilbud på ansigtspleje til hele dit ansigt. Start din dag med rengøring ved hjælp af micellevand, der fjerner snavs og urenheder, som er opstået i løbet af natten. Vandet giver en rolig og behagelig følelse og forbereder huden til efterfølgende cremer.Når du er færdig, kan du tage lidt ansigtscreme på din finger, duppe den i hele ansigtet og tilsidst smøre cremen forsigtigt ind. Afslut med en øjencreme for at modvirke poser og mørke rande under dine øjne.

Føler du, at dit ansigt også har brug for mere fugt? Eller er det måske tid til en god peeling? Hvorfor ikke unde dig selv en ansigtsmaske. Vi tilbyder ansigtsmasker med peeling-effekt, men også masker, som er fugtgivende.
Ved du ikke, hvilken hudtype du har? Så vil vi foreslå, at du prøver vores hudplejeguide. Ved at svare på 3 hurtige spørgsmål finder du nemt ud af, hvilken af vores hudplejeserier, der matcher netop din hudtype. Vi har hudplejeprodukter, som passer til både den modne hud såvel som den yngre. Serierne er tilpassede efter din hudtype, alt fra fedtet hud til kombineret, tør samt normal hud. Når du har fundet ud af, hvilken serie, der passer bedst til dig, kan du kigge det ovenstående tilbud på hudpleje igennem og se, om der er produkter, som passer til netop din hud.

Sidst, men ikke mindst, husk at tilmelde dig til vores nyhedsbrev! Så får du del i de seneste nyheder og alle vores tilbud i løbet af året.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.