ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Nature is our guide and we've been listening

Vi är botaniker, odlare, tillverkare och återförsäljare av botaniska skönhetsprodukter. Eftersom vi äger hela vår värdekedja vet vi att våra ingredienser är ansvarsfullt producerade och vi arbetar ständigt med att minska vår påverkan på planeten i värdekedjans alla led. Från vår planta, till din hud!
Med kærlighed fra Bretagne

Det var i den lille by La Gacilly i franske Bretagne, at det hele begyndte. Det var her, han blev født, og her levede og arbejdede Yves Rocher – grundlæggeren af varemærket Yves Rocher. Han så et rigt vækstpotentiale i La Gacilly, og det var ud fra Yves Rochers kærlighed til den bretonske natur, at varemærket og konceptet botanisk skønhed blev født. ”At give det tilbage, som naturen giver til os” var hans mantra, og den dag i dag, over 60 år senere, er kærligheden til naturen grundlaget for alt, hvad vi gør. 

Ingredienser af naturlig oprindelse

I La Gacilly har vi i dag en 60 hektar stor økologisk plantage, hvor vi dyrker vores ni ikoniske planter; kornblomst, morgenfrue, arnica, kamille, blomsterkarse, romersk kamille, pebermynte, isurt og middagsblomst. Disse planter er UEBT*-certificerede og dyrkes i overensstemmelse med en økologisk model, der tager hensyn til det omgivende økosystem. 
Vores forskningseksperter inden for Skønhed fra Planteriget arbejder løbende med at udforske det fantastiske potentiale, der findes inden for planteteknik, og for at øge andelen af naturlige ingredienser i vores produkter. Naturen er vores partner, og vi betragter vores kosmetiske produkter som et link mellem os mennesker og naturen.
*Union for Organic Ethical Trade

Læs mere om vores botaniske ekspertise her

IKONISKE PRODUKTER

Økodesignede produkter

Vi arbejder kontinuerligt på at reducere vores plastforbrug drastisk. Dette arbejde har blandt andet resulteret i vores produkter i fast form og vores koncentrerede brusegeléer. Takket være vores koncentrerede brusegeléers  innovative formel, rækker en flaske med 100 ml til lige så mange brusebade som en flaske med 400 ml almindelig brusegelé. Vores faste produkter er 100 % plastfri og indgår i vores sortiment af produkter, der er fremstillet med ekstra hensyn til miljøet. Vores mål for 2030 er 30 % mindre plast* og 100 % genanvendt og genanvendelig plast.

Siden september 2021 har vi successivt udskiftet emballagen på vores hudplejeserier. Dette har medført, at vi har reduceret forbruget af karton med hele 40 %, samt at vi sparer 78 ton karton om året. Vi fortsætter vores arbejde med at evaluere vores emballager og vaner for at reducere vores affaldsproduktion yderligere i de kommende år.

*Sammenlignet med vores produktion i 2019 regnet i g/ml produkt.

Biologisk mangfoldighed

For os handler bevarelsen af den biologiske mangfoldighed ikke om at følge en trend. For os er det et af grundprincipperne for vores arbejde. Siden Yves Rocher startede i 1959, har bevarelsen og styrkelsen af biologisk mangfoldighed været et af vores vigtigste engagementer. Dette gælder både vores egne og vores partneres jordbrug rundt omkring i verden.
Vi dyrker vores økologisk certificerede marker i La Gacilly efter agroøkologiske principper. Dette er en banebrydende jordbrugsmodel med fokus på bæredygtigt jordbrug, hvor alt arbejde sker med den største respekt for naturen, dens ressourcer og fornyelsen af den biologiske mangfoldighed. Vi arbejder aktivt med at fremme disse agroøkologiske principper hos alle vores producerende partnere. Som medlem af UEBT* har vi forpligtet os til at indsamle alle vores naturlige ingredienser med respekt for både mennesker og den biologiske mangfoldighed.
*Union for Ethical BioTrade

Vil du gerne vide mere om vores certificeringer? Her kan du læse mere. 

Økodesignede produkter

Veganske produkter

Veganske produkter indeholder ingen animalske ingredienser eller forbindelser. Vi har i dag et stort udvalg af veganske produkter, som spænder over alle vores produktkategorier.

Vores veganske produkter er mærket med vores veganske stempel, og du kan føle dig helt sikker på, at disse produkter ikke indeholder nogen ingredienser, der er animalsk relateret, og de er naturligvis heller ikke testet på dyr.
Se alle veganske produkter.

Plant for life

Vi gør en forskel – træ for træ! Som hovedsponsor for Yves Rocher Foundation er vi hos Yves Rocher stolte af at være med til at bidrage til bevaringen og restaureringen af jordens skove. 

Store skovområder ryddes hver dag. Dette på trods af, at man ved, at skoven er livsvigtig for vores planet. Bare i løbet af de seneste 30 år er mere end 420 millioner hektar skov blevet ødelagt. Plant for Life er et program, der er skabt af Jaques Rocher og Yves Rocher Foundation, der arbejder for at bevare og restaurere jordens skove. Programmet er virksomt over hele verden, og i 2020 var der gennem dette program blevet plantet over 100 millioner træer.

Yves Rocher Foundations engagement ligger i naturen. De arbejder for at bevare den biologiske mangfoldighed og giver støtte og finansiel hjælp til alternative og kraftfulde lokale initiativer over hele verden.

VEGANSKE PRODUKTER

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.