ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Sommerglow

Nu er sommeren endelig her! Solkyssede kinder, varme toner og en frisk glow — vores skønhedsekspert Sara guider dig til det perfekte look til alle sommerens fester. 
Trin 1: Basen
Vores populære Glødgivende Primer giver en smuk glow og skaber samtidig en jævn base, der får makeuppen til at holde bedre.
Brug også Foundation for at give huden en jævn tone og en genfugtet følelse. Påfør den med en makeupsvamp for at få en jævn medium dækning.
Steg1_bas.jpg
Trin 2: Bronzing
Med Bronzing powderskaber du et solkysset og frisk look. Påføres på de områder, hvor du fx vil fremhæve hagen, under kindbenene, tindingerne eller panden. Tip – brug en pudderbørste for at få det bedste resultat.
Steg2_bronzing.jpg
Pudderbørste – perfekt afrundet form
Pudderbørste – perfekt afrundet form
Pudderbørste – perfekt afrundet form


179,00 Kr

Trin 3: Highlighter
Lys op og fremhæv udvalgte områder med en Highlighter Stick. Her bruges nuancen til at skabe ekstra glød. Brug fx stiften på panden, næsen, kindbenene eller øjenbrynsbuen. Ton derefter ud med fingrene.
Brug også Highlighter duo for at få ekstra glød og et solkysset look. Påføres på udvalgte områder, som for eksempel næse, hage, kindben. Highlighter duo er let at arbejde med og påføres med en rougebørste.
Steg3_highlighter.jpg
Trin 4: Øjne
Steg4_eye-shadow.jpg
Øjenskyggepensel – flad, Brush no. 5
Øjenskyggepensel – flad, Brush no. 5
Øjenskyggepensel – flad, Brush no. 5


119,00 Kr

Trin 5: Krop
Fuldend glow-looket med vores populære tørolie Moisturizing Pearly Oil. Den velduftende Monoï-olie giver huden et fint glimtende skær og en genfugtet følelse.
Kropp_monoi.jpg
Forbered huden
Rens:Brug dagligt renseprodukter og et micellevand, der er tilpasset din hudtype.

Ansigtspeeling:Brug en ansigtspeeling en gang om ugen for at fjerne døde hudceller og genoprette hudens naturlige glød. Peeling gør det også lettere for huden at optage andre produkter mere effektivt og giver et jævnere makeupresultat, der holder længere.

Genfugt: Brug dagligt serum og dagcreme, som er tilpasset din hudtype. De genfugter og beskytter huden. Fugt er alfa og omega for at få en flot glød.
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.