Sun Care 25%
Lige nu FRI FRAGT! Med koden FREE2105
Yves Rocher

SKØNHEDSKLASSIKERE

7 produkt(er) blev fundet
203IS_CT_cult.jpg

I over 60 år har vi dyrket, høstet og forvaltet planterigets superkræfter med passion, tålmodighed og respekt. Passion for at give dig den bedste effekt, tålmodighed for at skabe den bedste formel og altid med respekt for naturen. Vi vil her dele Yves Rochers mest klassiske produkter med dig!

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Skønhedsklassikere

Vi tilbyder ekstra gode priser på vores kundefavoritter gennem årene. Vi har flere klassiske produkter inden for forskellige kategorier, såsom ansigtspleje, makeup, kropspleje og hygiejne. Du kan blandt andet købe vores populære mascara Vertige Longueur, som du kan vælge i 3 forskellige farver (sort, brun og blå). I forbindelse med ansigtsrengøringen kan du bruge vores prisvenlige eyemakeup remover Pur Bleuet, der fjerner din makeup omkring øjnene nemt og enkelt. Den indeholder desuden kornblomst, som beroliger huden.

Glem heller ikke at prøve en af vores koncentrerede brusegeléer! En brusegelé rækker til hele 40 brusebade. Én enkelt dråbe er nok til et brusebad, hvilket gør, at den holder ekstra længe. Der bruges desuden mindre plast til produktionen af flasken, hvilket er positivt ud fra et miljøperspektiv. Afslut brusebadet med en af vores fantastiske body scrubs og få en blød og frisk hud.


Sidst, men ikke mindst, husk at tilmelde dig til vores nyhedsbrev! Så får du del i de seneste nyheder og alle vores tilbud i løbet af året.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere