50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Sérum Végétal

Hudplejeserien Sérum Végétal hjælper dig, som vil reducere rynker og få en glattere hud. Produkterne indeholder naturligt plejende planteekstrakt.

16 produkt(er) blev fundet

Sérum Végétal reducerer rynker

Sérum Végétal er hudplejeserien, der virker for at reducere rynker. Vælg blandt produkter som dagcreme, natcreme, peelende natolie, øjencreme, ansigtsmaske, serum, renseservietter, BB cream, rensemælk og skintonic. Vi har tre forskellige linjer du kan vælge imellem, alt efter hvilken effekt du ønsker. Lifting-serien vil give ansigtskonturen ny definition og spændstighed, samtidigt med at den dæmper og udfylder linjer og mere markerede rynker. Radiance-serien virker for en udglattende effekt, som reaktiverer udstrålingen og effektivt mindsker linjer og rynker. Firmness-serien virker spændstighedsgivende og udfyldende, idet den går til angreb mod både linjer og dybere rynker. Yves Rochers forskere har studeret planten Lift Plant. Planter har i gennemsnit to sæt kromosomer. Lifte Plant (isurt), der dyrkes på vores økologiske marker i La Gacilly, har op til 128 styk og kan derfor tilpasse sig alle levevilkår. Disse egenskaber er det lykkedes os at afkode. Ekstraktet af Life Plant til Sérum Végétal stimulerer hudproteinet mTOR, som reaktiverer de mekanismer, der modvirker rynker for at gøre det muligt at få en glattere og mere ungdommelig hud.