50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Quelques Notes d'Amour

Opdag vores feminine parfumeserie Quelque Notes dÁmour. Duftserien med EdP og EdT, som hylder rosen og kærlighedens berusende følelser.

2 produkt(er) blev fundet

Quelques Notes d'Amour, duftserien til hende

Quelques Notes d'Amour er duftserien til kvinden, der siger ja til kærligheden! Vælg mellem EdP (Eau de Parfum), EdT (Eau de Toilette) med supplerende parfumeret brusegelé og kropslotion. Vores EdP Qui à l'Amour repræsenterer både mod og passion. Det er et møde mellem sprudlende friskhed og vibrerende sensualitet. De sprøde topnoter af angelica-blomst giver en naturlig femininitet hos rosen i hjertenoten. Denne skønne kombination hviler på en mild varm duft af tonkabønne og cedertræ. Vores anden EdP i serienQuelques Notes d’Amour Rose er en sensuel parfume fyldt med kærlighed, der afspejler forelskelsens berusende følelser. Parfumen er exceptionel, unik, moderne og en sjælden kombination af damascenerrose og guajaktræ kombineret med sensualiteten hos benzoeharpiks. Parfumerne fås i forskellige størrelser. Hvis du vil have en noget lettere variant, skal du vælge EdT, som hylder rosen og kærligheden ligesom alle produkterne i serienQuelques Notes d’Amour.