25 % RABAT på et køb med koden APR25 Gælder t.o.m. 19/4. Gælder dog ikke Midseason Sale eller sæt og kan ikke kombineres med andre rabatkoder
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher

Pure Calmille

5 produkt(er) blev fundet

Pure Calmille – blødgørende og fugtgivende ansigtspleje og kropspleje, der er baseret på økologisk kamille. Rens og cremer passer til alle hudtyper.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Pure Calmille – ansigtspleje med kamille

Hvordan bevarer man hudens blødhed? Dette er et spørgsmål, som forskerne inden for skønhedspleje har stillet sig selv i mange år. Yves Rochers laboratorier er kommet frem til, at svaret er: kamille. Takket være plantens geniale attraktionskraft og dens velkendte beroligende og blødgørende egenskaber har kamille været brugt i Yves Rochers hudplejeprodukter siden 1964. Vores forskere inden for Skønhed fra Planteriget har udvalgt en kamilleart i La Gacilly, som er særligt rig på aktive stoffer. Kamille indgår i produkterne i serien Pure Calmille og bidrager til at gøre huden blød, glat og behagelig, samtidig med at den dufter lige så mildt og dejligt som blomsten selv. Vælg mellem milde ansigtsrenseprodukter og en genfugtende dag- og natcreme, som passer til alle hudtyper. Produktserien Pure Calmille passer til dig, som vil pleje din hud på en skånsom måde.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere