ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Pur Bleuet

.

4 produkt(er) blev fundet
Pur Bleuet

Pur Bleuet – serien med skånsomme og effektive øjenplejeprodukter baseret på økologisk kornblomst fra vores egne plantager i La Gacilly i Frankrig.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Pur Bleuet – øjenplejeprodukter med kornblomst

Lad os præsentere den populære serie Pur Bleuet, vores produktsortiment til fjernelse af øjenmakeup, såkaldte eye makeup removers. Den skånsomme makeupfjerner respekterer det følsomme område omkring øjet og giver en effektiv og skånsom fjernelse af makeup.

Sortimentets særlige øjenmakeupfjerner til sarte øjne er specielt tilpasset til kontaktlinsebærere. Beskyt og forkæl øjnene med en skånsom øjenmakeupfjerner, og brug den gerne sammen med vores bløde vatrondeller, der ikke fnugger. Vi har også et produkt, der passer til fjernelse af vandfast makeup. Alle produkterne i serien indeholder økologisk kornblomst, som vi selv dyrker i La Gacilly i Frankrig. Produkterne fra Pur Bleuet er et must i badeværelsesskabet, når du skal fjerne makeup omkring øjnene!

Ønsker du flere gode tips til skånsom fjernelse af øjenmakeup, så prøv gerne vores serie Sensitive Calmomille!

Opdag også vores seneste nyheder i serien Pur Bleuet! Den beroligende ansigtsmist til trætte øjne og den genfugtende øjencreme, der dæmper poser under øjnene. Disse produkter indeholder også økologisk kornblomst! Vi synes nemlig, at kun det allerbedste, dvs. det naturlige fra planteriget, er godt nok til dine øjne!

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.