ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence  - L'Eau de Toilette

”Akkorden fra chyprefamilien i denne eau de toilette tilføres lethed af en sprudlende trio bestående af essens af citron, mandarin og appelsin. Den strømmer ind som en frisk, blomsterduftende morgenbrise og afrunder patchoulien. En mere transparent chypreparfume, der er som et tyndt flor, en akvarel.”
Annick Menardo‚ parfumør

Æterisk olie af damascenerrose
Denne udsøgte rose kommer oprindeligt fra den tyrkiske provins Isparta. Den plukkes traditionelt i morgengryet og destilleres derefter for at skabe en æterisk olie med honning- og frugtagtige noter.

Absolut af jasmin
Jasminblomsten, som stammer fra Indien, er den første blomst, som mennesket begyndte at dyrke. Dens absolut giver duften en sensuel og samtidig opløftende, lys følelse forenet med søde og varme toner.

Essens af appelsin, citron og mandarin
Lækre, friske citrusnoter, som giver en let indledning og bevarer det feminine i duften.

Vidste du det?
Forskellen mellem en eau de toilette og en eau de parfum ligger ikke blot i deres duftkoncentration, man ændrer også på de råvarer, der indgår i kompositionen. Hjertet er det samme i begge og er ofte en blomsternote, som fx rose eller jasmin. En eau de toilette har friskere topnoter, som fx citrus, æble, bergamot, og en eau de parfum har sødere, ofte vaniljeduftende bundnoter.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 28190

Plante information
Duftnoter: Bergamot & damascenerrose
Feminine blomsternoter, som ånder af harmoni

Essens af bergamot: Bergamot har en sprudlende, frisk og solvarm citrusduft i en behagelig kombination med en mild blomsterduft, der fører tankerne til de aromatiske og beroligende duftnoter i lavendel.
Absolut af damascenerrose: Damascenerrosen er parfumeskabernes favorit. Den har en rig og overdådig rosenduft med indslag af krydderier, frugt og honning.
Essens af patchouli: Patchouli er både træagtig, balsamisk, sød og urteduftende og har en jord- og læderagtig undertone, der med sin fyldige undertone giver parfumen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamot & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCELINALOOLLIMONENEHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALALPHA-ISOMETHYL IONONEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRONELLOLCITRALEUGENOLFARNESOLCINNAMYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)462v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
opdag sortimentet
Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Comme une Évidence

Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Elegante dufte, opdag vores duftserie Comme une Évidence

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.