ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum Intense

”Denne nye parfume er en mere intens version af min originalkreation Comme une Évidence. Jeg har beriget den blomsterduftende hjertenote med solvarme noter, der gør duften dybere og mere sensuel. I bundnoten træder den intense sensualitet frem takket være vibrerende noter af hvidt træ i kombination med fristende noter af brændte mandler. Dette intensiverer kreationens pragt og forstærker dens dybde og modernitet.”
Annick Menardo, parfumør

Absolut af jasmin
Selvom jasminblomsten er kendt for sit milde og sarte udseende, har den en intens blomsterduft med varme, krydrede, sensuelle og dyriske toner – en fascinerende blomst med mange kontraster.

Essens af damascenerrose
Damascenerrosen er parfumeskabernes favorit. Den har en rig og overdådig rosenduft med indslag af krydderier, frugt og honning. Den imponerende duftrigdom giver parfumeskaberne uendelige kombinationsmuligheder.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 27517

Plante information
Duftnoter: Bergamot & damascenerrose
Feminine blomsternoter, som ånder af harmoni

Essens af bergamot: Bergamot har en sprudlende, frisk og solvarm citrusduft i en behagelig kombination med en mild blomsterduft, der fører tankerne til de aromatiske og beroligende duftnoter i lavendel.
Absolut af damascenerrose: Damascenerrosen er parfumeskabernes favorit. Den har en rig og overdådig rosenduft med indslag af krydderier, frugt og honning.
Essens af patchouli: Patchouli er både træagtig, balsamisk, sød og urteduftende og har en jord- og læderagtig undertone, der med sin fyldige undertone giver parfumen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamot & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEBENZYL SALICYLATEBENZYL ALCOHOLALPHA-ISOMETHYL IONONELINALOOLGERANIOLCITRONELLOLEUGENOLFARNESOLBENZYL BENZOATECINNAMYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)210v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
opdag sortimentet
Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Comme une Évidence

Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Elegante dufte, opdag vores duftserie Comme une Évidence

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.