ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum Intense

”Denne nye parfume er en mere intens version af min originalkreation Comme une Évidence. Jeg har beriget den blomsterduftende hjertenote med solvarme noter, der gør duften dybere og mere sensuel. I bundnoten træder den intense sensualitet frem takket være vibrerende noter af hvidt træ i kombination med fristende noter af brændte mandler. Dette intensiverer kreationens pragt og forstærker dens dybde og modernitet.”
Annick Menardo, parfumør

Absolut af jasmin
Selvom jasminblomsten er kendt for sit milde og sarte udseende, har den en intens blomsterduft med varme, krydrede, sensuelle og dyriske toner – en fascinerende blomst med mange kontraster.

Essens af damascenerrose
Damascenerrosen er parfumeskabernes favorit. Den har en rig og overdådig rosenduft med indslag af krydderier, frugt og honning. Den imponerende duftrigdom giver parfumeskaberne uendelige kombinationsmuligheder.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 27517

Plante information
Naturlige råvarer

Naturlige råvarer

Æterisk olie af damascenerrose: Denne udsøgte rose kommer oprindeligt fra den tyrkiske provins Isparta. Den plukkes traditionelt i morgengryet og destilleres derefter for at frembringe en æterisk olie med honning- og frugtagtige noter.
Absolut af jasmin: Jasminblomsten, der stammer fra Indien, er den første blomst, som mennesket begyndte at dyrke. Dens absolut giver duften en sensuel og samtidig opløftende, lys følelse med søde og varme noter.

Ingredienser

List of ingredients :

EUGENOLBENZYL BENZOATEHYDROXYCITRONELLALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECITRONELLOLALPHA-ISOMETHYL IONONEPARFUM/FRAGRANCEHEXYL CINNAMALCI 17200 (RED 33)ALCOHOLFARNESOLCI 19140 (YELLOW 5)CINNAMYL ALCOHOLGERANIOLAQUA/WATER/EAUBENZYL ALCOHOLBENZYL SALICYLATELINALOOL210v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

opdag sortimentet

Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Comme une Évidence

Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Elegante dufte, opdag vores duftserie Comme une Évidence

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.