ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum

”Jeg forestillede mig en parfume, der bader i lys og giver en følelse af et uendeligt rum; en moderne variant af en chypreparfume, chik og tidløs. Bergamotessensens raffinerede friskhed giver plads til et behageligt feminint strejf af damascenerrose. Patchouliessensens beroligende tone fuldbyrder duften og giver den styrke og dybde.”
Annick Menardo, parfumør

Vidste du det?
Forskellen mellem en eau de toilette og en eau de parfum ligger ikke blot i deres duftkoncentration, man ændrer også på de råvarer, der indgår i kompositionen. Hjertet er det samme i begge og er ofte en blomsternote, som fx rose eller jasmin. En eau de toilette har friskere topnoter, som fx citrus, æble, bergamot, og en eau de parfum har sødere, ofte vaniljeduftende bundnoter.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 25327

Plante information
Duftnoter: Bergamot & damascenerrose
Feminine blomsternoter, som ånder af harmoni

Essens af bergamot: Bergamot har en sprudlende, frisk og solvarm citrusduft i en behagelig kombination med en mild blomsterduft, der fører tankerne til de aromatiske og beroligende duftnoter i lavendel.
Absolut af damascenerrose: Damascenerrosen er parfumeskabernes favorit. Den har en rig og overdådig rosenduft med indslag af krydderier, frugt og honning.
Essens af patchouli: Patchouli er både træagtig, balsamisk, sød og urteduftende og har en jord- og læderagtig undertone, der med sin fyldige undertone giver parfumen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamot & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUHYDROXYCITRONELLALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEHEXYL CINNAMALALPHA-ISOMETHYL IONONELINALOOLBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRONELLOLEUGENOLFARNESOLBENZYL BENZOATELIMONENECINNAMYL ALCOHOLISOEUGENOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)204v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Spørgsmål og svar
Anmeldelser
opdag sortimentet
Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Evidence

Vidunderlige dufte til unikke øjeblikke

Elegante dufte, opdag vores duftserie Évidence

se produkterne

Objectif 135 millions d’arbres

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.