50,- rabat, når du handler for 250,- med koden APR50 eller 100,- rabat, når du handler for 399,-med koden APR100. Gælder til den 13/4.
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher
So Elixir – duftserien med en feminin duft, som er uimodståelig, sensuel og afhængighedsfremkaldende. Nyd den dejlige duft af sensuel jasmin.
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

So Elixir, duftserien til hende

So Elixir er duftserien med en uimodståelig feminin duft af jasmin. Serien er inkarnationen af glamour. En sand femininitets-eliksir til den, der elsker at tiltrække blikke, føle sig strålende og yderst feminin. Dette er en sensuel, strålende og afhængighedsskabende parfume, som ikke efterlader nogen uberørt. Den tilhører duftfamilien med de dejlige blomsterdufte, og denne fuldendte, strålende duft er skabt med jasmin, tonkabønne, essentielle olier af bergamot, rose, patchouli samt røgelsesekstrakt. Duftmagerne hedder Marie Salamagne og Olivier Cresp. De har brugt ingredienser som jasmin, der har en rig og pudret blomsterduft med opfriskende indslag af appelsin og dyriske undertoner. Patchouli tilfører en træagtig og krydnet note med de jordagtige og bitre undertoner. Dens fyldighed giver parfumen styrke og dybde. Senere udvikles indslag af tonkabønnen med de subtile noter af balsam, mandel og tobak. Det bløde indslag af vanilje giver So Elixir en behagelig sensualitet.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere