50,- rabat, når du handler for 250,- med koden MAR50 eller 100,- rabat, når du handler for 399,-med koden MAR100. Gælder til den 7/3.

Friske dufte

Foretrækker du dejligt friske dufte, som giver en lettere følelse? Her er alle vores friske, grønne og sommerlige dufte fx med noter af citron.
9 produkt(er) blev fundet

Friske dufte til hende

Til dig, der kan lide friske dufte, har vi skabt lette og friske parfumer, der passer til netop dig. Hvad siger du til en sprudlende EdT med citrus og svalende mynte? Eller en skøn duft, som fører tankerne hen på vinden over havet eller til friske, frugtduftende og sprøde æbler i haven? En frisk duft kan passe til alle, men kan være særligt god til den sporty type, idet den fører tankerne hen på vand. Citrustoner er fremtrædende i denne kategori med grønne noter. Du finder det i vores serier som Naturelle, som har nuancer af bergamot, jasmin og cedertræ. Også i serien Naturelle Osmanthus, hvor de solvarme citrusnoter kombineres med jasmin, osmanthus og cedertræ. En anden serie har friske dufte af fx grøn te og verbenablade, der har lette citrus og skovnoter og en naturlig friskhed. Denne duftserie hedder Un Matin au Jadin. Få en frisk, let og naturlig følelse med friske dufte til dig som kvinde!