50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

DUFTFAMILIE

Find en duftfamilie, som tiltaler netop dig. Uanset om det er friske, blomsteragtige, orientalske eller søde dufte. Opdag alle vores duftfamilier.

37 produkt(er) blev fundet

FRI FRAGT, når du handler for 249,-

Duftfamilie til hende

Leder du efter en bestemt duftfamilie, som passer til netop dig? Uanset om du synes om friske, blomsteragtige, orientalske eller søde dufte, så hjælper vi dig med at finde dem med vores kategorisering og klassificering. Led under kategorien "Friske dufte", hvis du synes om friske og lettere dufte. Her finder du syrlige dufte med indslag af fx æble og citron. Hvis du foretrækker mere blomsteragtige dufte, skal du lede under "Blomsterdufte". Der finder du feminine og blomsteragtige dufte med en mere klassisk elegance baseret på fx rose og jasmin. Led under kategorien "Orientalske dufte", hvis du vil have krydrede dufte med mystik og varme. Til sidst har vi kategorien "Søde dufte". Denne duftfamilie passer til dig, der vil dufte sødt som sukker. Alle vores dufte er baseret på botaniske ingredienser, omhyggeligt udvalgt af vores forskere og parfumører for at skabe den perfekte duft. Spørg os gerne, hvis du er usikker på, hvilken duft der passer til netop dig.