media

Dagcreme - glødgivende og nærende, 50 ml

Format : Pumpeflaske 50 ml

Best.nr. : 64720

Sublimating Radiance Day Care

En let dagcreme, som reducerer rynker og giver næring samt en intensiv glød med sin let perlemorsskinnende finish. Huden bliver umiddelbart blød, silkeglat og strålende.

Med tiden fornyer huden sig ikke i samme takt som tidligere, og lipiderne i overhuden mindskes. Overhuden bliver tyndere, mere tør og mister sin blødhed, hvilket gør, at rynkerne bliver væsentligt tydeligere. Det er lykkedes for vores eksperter at afkode de vegetabilske oliers genialitet. Olierne, som ligger beskyttet i frøkernen, er en sand næringskilde, som giver energi og liv til en ny plante. Eksperterne har udvalgt 30 eksklusive olier, som har virkelig gode anti-age-egenskaber, og har beriget olierne med et unikt olieekstrakt af 1000 roser, som assimileres perfekt af huden og genopbygger den*.
*Test in vitro

Vores unikke række af eksperter, helt tilbage fra 1959, har udvalgt 30 eksklusive vegetabilske olier med egenskaber, der virker mod alderstegn. Nu har de beriget denne hudpleje med en olie af 1000 roser, som er rig på komponenter, der er vigtige for hudens opbygning*.
*Test in vitro

Brugsråd:
Påføres hver morgen i hele ansigtet. Masser forsigtigt fra midten af ansigtet og udad for ekstra anti-age-effekt

Formlen er testet under kontrol af hudlæger.
Uden parabener og mineralolier.

De 30 olier:
macadamia, raps, sesam, oliven, ris, pistacie, majs, babassu, saflor, mango, ricinus, kamelia, hasselnød, argan, sød mandel, natlys, solsikke, jojoba, camelina, valnød, hybenrose, abrikos, kokosnød, fersken, marietidsel, bomuldsblomst, sumpurt, avokado, andirobanød, kopra

DEN BEDSTE OPRINDELSE
I Turkiet, i hjertet af Det anatolske plateau, dyrkes de damascenerroser, som bruges i Yves Rochers 1000-rosersolie. Roserne vokser i terrasserede haver og skaber et uforglemmeligt og duftrigt sceneri.

RESPEKT FOR NATUREN
Rosa Damascena Miller er en lille, tornet busk, der er 1 til 2 meter høj. De store og velduftende blomster er rosa og nogle gange hvide. Blomsten er gennem tiderne blevet brugt af de største parfumører og har rige noter med en fyldig tekstur og en overraskende friskhed.

AT BESKYTTE PLANTERIGET
Høsten udføres sædvanligvis af kvinder, der plukker roserne forsigtigt i hånden, blomst for blomst, i morgengryet, når roserne er allerrigest på de flygtige duftmolekyler. Rosenvoksen er værdifuld og sart og er resultatet af en lang høst og en detaljeret ekstraktionsproces. For at fremstille 1 kilo rosenvoks skal der bruges 1 ton friske blomster! Blandingen af rosenvoks og en botanisk jojobaolie udgør grundlaget for Yves Rochers 1000-rosersolieVegansk*
*Produkt uden animalsk indhold.