media

Eau de Toilette - Comme une Évidence, rose, 75 ml

Format : Sprayflaske 75 ml

Best.nr. : 28190

Comme une Évidence  - L'Eau de Toilette

”Akkorden fra chyprefamilien i denne eau de toilette tilføres lethed af en sprudlende trio bestående af essens af citron, mandarin og appelsin. Den strømmer ind som en frisk, blomsterduftende morgenbrise og afrunder patchoulien. En mere transparent chypreparfume, der er som et tyndt flor, en akvarel.”
Annick Menardo‚ parfumør

Æterisk olie af damascenerrose
Denne udsøgte rose kommer oprindeligt fra den tyrkiske provins Isparta. Den plukkes traditionelt i morgengryet og destilleres derefter for at skabe en æterisk olie med honning- og frugtagtige noter.

Absolut af jasmin
Jasminblomsten, som stammer fra Indien, er den første blomst, som mennesket begyndte at dyrke. Dens absolut giver duften en sensuel og samtidig opløftende, lys følelse forenet med søde og varme toner.

Essens af appelsin, citron og mandarin
Lækre, friske citrusnoter, som giver en let indledning og bevarer det feminine i duften.

Vidste du det?
Forskellen mellem en eau de toilette og en eau de parfum ligger ikke blot i deres duftkoncentration, man ændrer også på de råvarer, der indgår i kompositionen. Hjertet er det samme i begge og er ofte en blomsternote, som fx rose eller jasmin. En eau de toilette har friskere topnoter, som fx citrus, æble, bergamot, og en eau de parfum har sødere, ofte vaniljeduftende bundnoter.