ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Vores engagement

Hvem er vi?
Vores Botaniske ekspertise
Certificeringer og partnerskaber

Hos Yves Rocher er vores engagement og arbejde baseret på kærligheden til naturen. Vi er botanikere, avlere, producenter og forhandlere uden mellemled og har siden 1959 tilbudt produkter med det bedste fra Bretagnes natur til rimelige priser. Derfor har vi fire grundprincipper, som er grundlaget for vores arbejde. Dette er vores løfter – vores engagerede kærlighedshandlinger – i vores arbejde for at skabe en så bæredygtig verden som muligt og for at efterlade så lidt aftryk efter os som overhovedet muligt.

Vores handlinger ♡ siger mere end ord.

Commited Acts of Love #1

Værdsættelse af det fantastiske i de mest beskedne planter

For os hører naturlighed og effektivitet sammen. Som pionerer og visionære udforsker Yves Rochers Botaniske forskningseksperter det potentiale, som findes i planteriget. Dette for at kunne skabe 100 % botaniske aktive ingredienser, som efterfølgende bruges i vores innovative og effektive produkter.

Udforsk for eksempel Elixir Botanique og Lifting Végétal, vores serier inden for ansigtspleje, som indeholder over 96 % ingredienser af naturlig oprindelse.

logo yves rocher 100% origine naturelle

For os hører naturlighed
og effektivitet sammen.

stamp yves rocher filière durable et responsable

For os er jordbrug
noget cirkulært.

Committed Acts of love #2

Dyrkning af et positivt aftryk

I La Gacilly dyrker vi jorden efter agroøkologiske principper – en banebrydende jordbrugsmodel med metoder, som regenererer og vitaliserer jorden og miljøet omkring vores marker.

På vores 60 hektar store marker i Bretagne, som har været økologisk certificerede siden 1999, vokser blandt andet vores ni ikoniske planter; kornblomst, morgenfrue, mynte, kamille, romersk kamille, middagsblomst, Arnica, isurt.

Vi stræber også efter at fremme disse agroøkologiske principper hos alle vores producerende partnere.

Som medlem af UEBT (Union for Ethical BioTrade) har vi påtaget os at indsamle alle vores naturlige ingredienser med respekt for både mennesker og den biologiske mangfoldighed.

Committed Acts of love #3

Reducering af vores miljøpåvirkning

For os er mindre emballage og mindre plastik = en mere bæredygtig fremtid! Derfor arbejder vi hele tiden med at evaluere vores emballager og vores vaner for at kunne reducere vores affaldsproduktion i de kommende år.

Siden oktober 2020 har alle vores flasker været fremstillet af 100 % genanvendt* og genanvendelig plast.

Gælder ikke låg, pumper, etiketter og flasker med opløsningsmiddel.*

stamp yves rocher zéro déchet

Vi tager udtrykket
”Less is more” helt bogstaveligt.

stamp yves rocher je m'engage pour la planète

For os handler bevarelsen af
den biologiske mangfoldighed
ikke om at følge en trend.

Committed Acts of love #4

Beskyttelse af biologisk mangfoldighed

For os er dette et af grundprincipperne for vores arbejde. Siden vi startede i 1959, har bevarelsen og styrkelsen af biologisk mangfoldighed været en af vores vigtigste forpligtelser på samtlige af vores dyrkningsområder – såvel i Bretagne som i resten af verden. 

Alle vores anlæg i Bretagne er klassificeret som fuglereservater af Frankrigs Bird Protection League, dette gælder også vores botaniske have og de 1 500 bevarede plantearter, som findes der. 

Via Yves Rocher Foundations PLANT FOR LIFE-program var der ved udgangen af 2020 blevet plantet 100 millioner træer. Det er et træ hvert tredje sekund!

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.