25 % RABAT på et køb med koden APR25 Gælder t.o.m. 19/4. Gælder dog ikke Midseason Sale eller sæt og kan ikke kombineres med andre rabatkoder
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher

Monoï

8 produkt(er) blev fundet

Monoï – den populære kropspleje med gardeniablomst. Duften er uimodståelig, og den giver dig mulighed for at bevare sommerfølelsen hele året rundt!

Fra 29,-

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Monoï – kropspleje med gardeniablomst

Du har måske allerede hørt om monoï? Selv navnet lyder eksotisk! Vi hos Yves Rocher er utroligt stolte af produkterne i denne serie, og for mange kunder har dette været en storfavorit i mange år. Nyheder i monoï-serien Nu kan vi med stolthed præsentere endnu flere nyheder i serien, nu inkluderer sortimentet nemlig både EdT, tørolier, kropsolier, kropspeeling, brusegeléer, hårolie og saltvandsspray. Indholdet i vores nyheder er omhyggeligt udvalgt, for at vi kan tilbyde så luksuriøse, ægte og miljørigtige produkter som muligt. Nydelse og luksus Det er en ren nydelse at kunne vælge: Til at genfugte din hud og give den næring kan du vælge en ren monoïolie, en tørolie (når du har travlt) eller en perlemorsskinnende olie for at give huden næring, fugt og skønhed på en og samme gang. Vi har øget andelen af monoï i vores traditionelle olie for at kunne tilbyde vores kunder en ren monoïolie, der udelukkende består af 97,5 % monoï og 2,5 % duftstof.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere