ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Fleurs des Sentiers Intense Metamorphose Mascara - Noir
Forvandl og fremhæv blikket! Mascaraen Intense Metamorphose går ikke på kompromis. Den giver maksimal volumen, smukt bøjede og forlængede vipper – for et resultat, som holder i 24 timer. Genopdag den i serien Fleurs de Sentier, hvor den har fået et nyt design og fås i begrænset udgave.
Den timeglasformede fiberbørste er blød og let at bruge. Børsten omslutter hver eneste vippe fra den indre til den ydre øjenkrog og giver maksimal volumen med en intenst sort farve, som fremhæver blikket. Den cremede konsistens gør, at du kan påføre flere lag, uden at vipperne klistrer sammen – så du kan opnå det ønskede volumen.
Formlen indeholder 85 % ingredienser af naturlig oprindelse og er omsorgsfuldt udviklet i vores laboratorier. Den er beriget med nærende ricinusolie og mildt kornblomstvand, som gør, at den også passer til dem med meget sarte øjne og kontaktlinsebrugere. Naturligt pigment fra vegetabilsk kul giver den intenst sorte farve. Anvendelse: 1. Påføres fra vippernes rødder ud mod spidserne med en let zigzagbevægelse. 2. Påfør en nyt lag ved at rulle børsten fra rødderne ud mod øjenvippernes spidser. Fokuser på vippernes spidser for at forstærke den intense sorte farve og den flerdimensionelle effekt. 3. Påfør yderligere et lag for at give øjenvipperne maksimal volumen.

Format : Flaske

Best.nr.: 99909

Plante information
Plante info: Kornblomst

I 1972 skabte Yves Rocher for første gang skønhedsprodukter, som indeholdt kornblomst. På vores marker i La Gacilly i Frankrig dyrker vi i dag kornblomst for dens beroligende og beskyttende egenskaber.*
*In vitro-tests på ekstrakt af kornblomst

Plante info: Kornblomst
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATESODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Brug
Spørgsmål og svar
Anmeldelser
opdag sortimentet
Limited edition

Nyhed! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.