50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Øjenskygge

Øjenskygge kan bruges til både hverdag og fest. Vi har uendeligt mange farver til enhver lejlighed, find dine farvestærke favoritter inden for øjenskygger!
47 produkt(er) blev fundet

Fremhæv dine øjne med øjenskygge

En øjenskygge hjælper med at fremhæve dine øjne, vælg en nuance, som passer til netop dine! Vi hos Yves Rocher har et godt udbud af øjenskygger med skønne konsistenser, inspirerende farver i uendelige variationer samt med plejende ingredienser fra planteriget. Invester også gerne i redskaber, som gør din makeuprutine lettere. Vi har flere forskellige øjenskyggepensler, som du kan købe og bruge i forbindelse med påføring af din øjenskygge. Du kan også få korte applikatorer, som er små og smarte at have med i håndtasken. Vil du prøve flere farver samtidigt? Køb en makeuppalet hos os, med den får du tilgang til skygger i flere forskellige nuancer. Det er kun fantasien, som sætter grænser, prøv dig frem ved at blande og matche og vis dit smukkeste jeg! Afslut dagen med en skånsom makeupfjerner til både dit ansigt og dine øjne. Vi har ansigtsrens og unikke øjenmakeupfjernere med naturlige ingredienser fra planteriget. Prøv en ny øjenskyggefarve i dag!