ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Intense Metamorphose Mascara 02. Brun

Forvandl og fremhæv blikket!

Med mascaraen Intense Metamorphose gås der ikke på kompromis med noget – den giver maksimal volumen, smukt bøjede og forlængede vipper – for et resultat, der holder i 24 timer.

Den timeglasformede børste er blød og nem at bruge. Børsten omslutter hver eneste vippe fra den indre til den ydre øjenkrog og giver maksimal volumen med en intens sort farve, der fremhæver blikket.

Formlen, som indeholder 87 % ingredienser af naturlig oprindelse, er nøje udviklet i vores laboratorier og er beriget med næringsgivende ricinusolie og mildt kornblomstvand, som passer til dem, der har meget sarte øjne, og kontaktlinsebrugere.

Naturligt pigment fra vegetabilsk kul bidrager med en intens sort farve.

Best.nr.: 92304

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL[+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR)KAOLINSILICA.CI 77007 (ULTRAMARINES)CI 77491 (IRON OXIDES)CI 77492 (IRON OXIDES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]10602v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Brug
Anmeldelser
opdag sortimentet
Makeup med naturlige ingredienser

Couleurs Nature

Makeup med naturlige ingredienser

Øjne, læber, negle og ansigt – vores makeupprodukter tager hensyn til både dig og naturen!

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.