50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Under- og overlak

Vi du have smukkere negle, neglelak, som holder længere, og negle, som ikke misfarves? Så invester i en under- og overlak og nyd resultatet.
2 produkt(er) blev fundet

Under- og toplak for længere holdbarhed

Læg en base på dine negle med en underlak, lad den tørre og mal derefter med neglelak. En underlak gør, at din neglelak får en bedre overflade at fæste på og holder længere. Det gør det også lettere, når du efterfølgende skal lægge din farvede neglelak. Yves Rochers underlak kan bruges alene for en smuk, naturlig glans med en gennemsigtig finish. Den er nem og effektiv at bruge og holder desuden din manicure i topform! Det sidste touch for en perfekt manicure til dine negle får du med vores overlak. Overlakken giver en perfekt glans, forlænger holdbarheden og booster farven på din neglelak, som dermed får en smukkere finish. Påfør din overlak i et jævnt lag oven på den farvede neglelak og nyd dine strålende blanke negle. Hvis du efter et stykke tid føler, at det er tid at skifte farve med en anden neglelak, kan du bruge vores neglelakfjerner, som nemt og enkelt fjerner den lak, som du ikke længere vil have på neglene. Glem ikke at læggeen base og give ekstra glans med under- og overlak.