ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Fleurs des Sentiers Nail Polish - Lilas
Dette er en neglelak med opløsningsmiddel af naturlig oprindelse, den giver dig de flotteste negle, samtidig med at den værner om miljøet! Neglelakken er fremstillet af ingredienser, der har deres oprindelse i vegetabilsk biomasse, såsom roer, sukkerrør eller træ. Maksimal farve og glans!
Opdag den nye nuance Lila, som fås i begrænset udgave i serien Fleurs des Sentiers. Lad din kreativitet skinne igennem helt ud i fingerspidserne!
Formlen er beriget med kokosolie og bambusekstrakt. Den har samme holdbarhed, dækning og glans som en traditionel neglelak fra Yves Rocher. Neglene får perfekt og intens farve, bliver glansfulde og fyldige. Værn om miljøet helt ud i fingerspidserne med denne neglelak med opløsningsmiddel af biobaseret oprindelse! Uden ingredienser af animalsk oprindelse.
Anvendelse: Start med at påføre et lag af underlakken Go Green Base Coat. Påfør derefter neglelakken Go Green fra neglens base og ud mod spidsen ved hjælp af den letanvendelige neglelakpensel. Lad det tørre og påfør derefter et ekstra lag for en mere intens farve. Afslut med overlakken Gel Effect Top Coat for optimal holdbarhed.

Format : Flaske

Best.nr.: 00603

Ingredienser

List of ingredients :

ETHYL ACETATEBUTYL ACETATENITROCELLULOSETRIETHYL CITRATEALCOHOLADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMERACRYLATES COPOLYMERSTEARALKONIUM BENTONITEMICADIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATEDIACETONE ALCOHOLISOPROPYL ALCOHOLMALTOLCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILPENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATEAQUA/WATER/EAUGLYCERINPHOSPHORIC ACIDALUMINUM HYDROXIDETRIETHOXYCAPRYLYLSILANEBAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACTCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATECI 15880 (RED 34 LAKE)CI 77007 (ULTRAMARINES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Spørgsmål og svar
Anmeldelser
opdag sortimentet
Limited edition

Nyhed! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.