50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Neglelak

Mal dine negle med neglelak og sæt fokus på hænderne. Vi tilbyder neglelak i forskellige klassiske og trendy farver. Find dine favoritter i dag!
34 produkt(er) blev fundet

Fantasifuld neglelak

Eksperimenter med masser af farver og match dit tøj med neglelakker i spændende farver. Her finder du alt fra underlak til overlak og eksprestørring. Forkæl dig selv med perfekt malede negle på både hænder og fødder. Yves Rochers neglelakker er højkvalitative og beriget med elemiharpiks, som skaber en lysreflekterende film, som giver neglene en fantastisk glans. For at få det bedste resultat, så sats på at lægge en base med en underlak, som lader neglelakken fæste godt på neglen, og glem ikke at afslutte med vores fantastiske overlak, som giver en holdbar og smuk finish. Når du føler, at det er tid at fjerne din neglelak, kan du bruge en af vores skånsomme neglelakfjernere, enten en flydende uden acetone eller en såkaldt Dip-in Remover, hvor du ganske enkelt putter fingeren med neglelak ned i en dåse og gnubber. I forbindelse med dette opløses neglelakken, og du får en fin og ren negl. Hvis du også gerne vil tage hånd om dine negle på den bedste måde, så glem ikke at investere i godt negletilbehør. Med vores tilbehør kan du pleje og tage hånd om dine negle på en skånsom måde. Find din favoritneglelak i dag!