50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Makeuptilbehør læber

Få smukke læber med det rigtige tilbehør. Yves Rocher har tilbehøret til at hjælpe med dine læber på den bedste måde. Find dine favoritter i dag!

1 produkt(er) blev fundet

Makeuptilbehør, som hjælper med læberne

Vil du gerne have den der smukke amorbue på den bedst mulige måde? Invester i så fald i makeuptilbehør til dine læber. En læbepensel kan hjælpe dig med at male linjer, der er helt præcise. Ved hjælp af penslens spids kan du nå de der områder, som plejer at være svære at male. Når du skal bruge den, så tag lidt læbestift på spidsen af penslen, tegn konturen af dine læber op fra mundvigerne og ind mod midten. Udfyld derefter læberne med farve ved at stryge læbestiften ud med den del af penslen, som er flad. Yderligere et tip: Eftersom penslen kan trykkes ind, er den perfekt at have i håndtasken! Glem heller ikke at investere i en rigtig god blyantspidser fra Yves Rocher. Blyantspidseren er god at have i toilettasken for at kunne give både læbepen og øjenpen den rigtige form. Og sidst men ikke mindst, når dagen nærmer sig sin afslutning, så glem ikke at genfugte dine læber med en læbebalsam, som plejer dine læber i dybden. Find dit makeuptilbehør til læber hos Yves Rocher i dag.