ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Rouge Elixir Satin 81. Rouge Safran

Genopdag læbestiften Rouge Elixir Satin i en ny og eksklusiv nuance i limited edition. Nuancen Rouge Safran passer perfekt til julen og nytårsaften, så du får vidunderligt smukke læber – både om dagen og om aftenen.

Den fyldige og cremede formel giver intens farve, samtidig med at den plejer dine læber ved at give dem næring og fugt. Med læbestiften Rouge Elixir får læberne glans og farve med et enkelt strøg, samtidig med at de får næring. Den bløde og supersmidige konsistens gør påføringen behagelig og let. Formlen, der er beriget med kameliaolie og kirsebærkerneolie, giver læberne næring og en strålende finish.

Fordele:
Supersmidig konsistens med en fløjlsblød finish.
+ Indeholder 90 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegansk formel
Made in Bretagne, France

Best.nr.: 90365

Plante information
Kameliaolie
Giver glans og næring til dine læber

Formlen er beriget med plejende kameliaolie for en behagelig følelse hele dagen.

Kameliaolie
Ingredienser

List of ingredients :

OCTYLDODECANOLPOLYGLYCERYL-3DIISOSTEARATETRIISOSTEAROYLPOLYGLYCERYL-3DIMERDILINOLEATEHELIANTHUSANNUUSSEEDCERA(HELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDWAX)MYRISTYLLACTATEBIS-DIGLYCERYLPOLYACYLADIPATE-2RHUSVERNICIFLUAPEELWAXTRIBEHENINCAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDEDIMERDILINOLEYLDIMERDILINOLEATEOLUSOIL/VEGETABLEOIL/HUILEVEGETALECANDELILLACERA/EUPHORBIACERIFERA(CANDELILLA)WAX/CIREDECANDELILLAC20-40ALKYLSTEARATECAMELLIAOLEIFERASEEDOILPARFUM/FRAGRANCELECITHINHYDROGENATEDVEGETABLEOILTOCOPHERYLACETATEBENZYLALCOHOLANISEALCOHOLTOCOPHEROL[+/-(MAYCONTAIN/PEUTCONTENIR)CALCIUMSODIUMBOROSILICATEMICASILICA.TINOXIDECI12085(RED36)CI15850(RED6)CI15850(RED7LAKE)CI16035(RED40LAKE)CI19140(YELLOW5LAKE)CI42090(BLUE1LAKE)CI45380(RED21LAKE)CI45410(RED27LAKE)CI73360(RED30)CI77491(IRONOXIDES)CI77492(IRONOXIDES)CI77499(IRONOXIDES)CI77891(TITANIUMDIOXIDE)10748v1

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Brug

For a perfect result, use Rouge Elixir Crayon Contour Lèvres, tracing the contour of your lips from the cupid's bow and blending inwards. Then apply Rouge Elixir Satin from the center of your lips outwards.

Anmeldelser
opdag sortimentet
Makeup med naturlige ingredienser

Couleurs Nature

Makeup med naturlige ingredienser

Øjne, læber, negle og ansigt – vores makeupprodukter tager hensyn til både dig og naturen!

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.