30% RABAT på hele dit køb! Angiv rabatkoden XMAS30 i indkøbskurven t.o.m. 15/12 (gælder ikke makeup, sæt & Dagens Låge).

MAKEUP

At lægge makeup er den del af mange kvinders daglige rutine. Lad os hos Yves Rocher inspirere med makeup, der indeholder naturlige botaniske ingredienser!
96 produkt(er) blev fundet

Makeup med naturlige ingredienser

De fleste kvinder bruger makeup dagligt, og det er derfor vigtigt at finde gode produkter, som man trives med. Vi hos Yves Rocher lader os inspirere af planteriget, når vi skaber vores produkter. Alle vores makeupprodukter testes under kontrol af både hudlæger og øjenlæge, og de indeholder en høj andel af naturlige ingredienser. Vi tilbyder: foundation, primer, concealer, mascara, øjenskygge, læbestift og neglelak, hvilket bare er nogle af de makeupprodukter, der indgår i vores sortiment. Produkterne har lækre konsistenser, plejende ingredienser og fås i mange inspirerende farver. Det er bare at prøve dig frem, blande, matche og vise dit smukkeste jeg. Vælg at investere i makeupprodukter til alle ansigtets dele, eller hvorfor ikke supplere med det der makeupprodukt, som du har savnet så længe? For bedst mulige resultat, tænk på at bruge en ansigtsrens og at lægge en lettere dagcreme som base, før du bruger din makeup, på den måde skaber du et godt grundlag for din makeup.
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon