ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

At lægge makeup er den del af mange kvinders daglige rutine. Lad os hos Yves Rocher inspirere med makeup, der indeholder naturlige botaniske ingredienser!

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Makeup med naturlige ingredienser

De fleste kvinder bruger makeup dagligt, og det er derfor vigtigt at finde gode produkter, som man trives med. Vi hos Yves Rocher lader os inspirere af planteriget, når vi skaber vores produkter. Alle vores makeupprodukter testes under kontrol af både hudlæger og øjenlæger, og de indeholder en høj andel af naturlige ingredienser.

Makeup, hvad har man brug for?

Vi tilbyder naturlig makeup i alle prisklasser, både billige og lidt dyrere produkter, som fx foundation, primer, concealer, mascara, øjenskygge, læbestift og neglelak, hvilket bare er nogle af de makeupprodukter, der indgår i vores sortiment. Produkterne har lækre konsistenser, plejende ingredienser, og fås i mange inspirerende farver. Det er bare at prøve dig frem, blande, matche og vise dit smukkeste jeg. Vælg at investere i makeupprodukter til alle ansigtets dele, eller hvorfor ikke supplere med det der makeupprodukt, som du har savnet så længe?

Hvordan lægger man makeup?

Der er mange, som er usikre på, hvordan man skal lægge sin makeup. For at opnå det bedst mulige resultat, så tænk på at bruge en ansigtsrens og at lægge en lettere dagcreme som base, før du lægger din makeup, på den måde skaber du et godt grundlag for din makeup.

Søger du en makeupvideo, der kan lære dig, hvordan man lægger makeup trin for trin?

Mange vil gerne vide, hvordan man lægger øjenskygge, udfylder øjenbrynene, eller hvordan man kan skjule poser under øjnene med makeup. Kig gerne på produktsiderne, hvor vi giver gode råd og vejledning, eller lær mere ved at tage et kig på vores film på vores youtubekanal Yvesrochernordic. Vi har også en side, der hedder Act Beautiful, hvor du kan se flere makeup-tutorials.

Har I vegansk makeup?

Ja, meget i vores makeupsortiment er vegansk. Du finder info om vores veganske makeup på de forskellige produktsider.

Hvilken farve passer til mig?

Alt afhænger af hudtone, smag og årstid. Der er mange forskellige konsistenser og dækningsgrader at vælge imellem. Hvis man fx træner, bliver varm og sveder meget, kan det være rart med en lettere makeup, der er mindre dækkende, og som lader huden ånde. Hvis man får lidt farve i solen, kan man have brug for at skifte til en mørkere nuance på sin foundation, end den man normalt bruger. Hvis man står på ski eller bader, kan det være smart med vandfast makeup.

At købe makeup på nettet er praktisk og giver dig tid og overblik, så du stille og roligt kan finde ud af, hvilken nuance du vil have. Klik gerne rundt og læs, og sammenlign farver. Hvis du stadig er usikker på, hvilken nuance du skal vælge, når du bestiller, så hjælper vi dig gerne. Og husk, der er ingen bestemte regler, alt afhænger af netop din smag. Lad dig inspirere, og vær kreativ!

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier