50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Sæt/Kit

Køb færdige sæt/kit til mænd, sammensat af parfume og produkter til hudpleje, kropspleje eller brusebad. Perfekte at forære væk eller beholde selv.

5 produkt(er) blev fundet

Sæt/kit til alle mænd

Har du travlt op til festen og brug for et færdigt sæt/kit til en mand? Så kan du være helt rolig. Vi har nemlig sammensat færdige sæt, som passer til alle mænd. Hvad siger du til et skønt sæt til barbering med barberskum og beroligende barberbalsam? Eller en velduftende EdT med tilhørende brusegelé til håret og kroppen i samme serie? Du får selvfølgelig sættet til en rigtig god pris. Vi har også masser af sæt til kroppen, som fx indeholder håndsæbe, kropslotion, brusesæbe og håndcreme. Til jul plejer sættene at være ekstra godt fyldt op og inkludere flotte gaveemballager. Et færdigt sæt/kit til en mand kan være perfekt, når du mangler inspiration, og du gerne vil kombinere fine produkter med ingredienser fra planteriget i din gave. Uanset om det er til din slægtning, ven eller din egen mand, så er vi sikre på, at han vil blive utroligt glad for det sæt, som du har valgt til ham. Eller hvorfor ikke købe et sæt/kit til dig selv?