ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Welcome to La Gacilly

Sådan arbejder Yves Rocher for biologisk mangfoldighed

I Yves Rochers hjemby La Gacilly i Bretagne, Frankrig, har vi skabt en gigantisk botanisk have, som fylder 2 hektar. Her findes der over 1500 planter, som studeres af vores eksperter. Der er mange udenlandske, men også udrydningstruede arter. Udover den botaniske have har vi 60 hektar botaniske marker, hvor vi dyrker planter agroøkologisk, hvilket indebærer, at vi tager hensyn til planternes naturlige økosystem.

Vores botanikere, som arbejder i La Gacilly, har fuldstændigt overblik over de forskellige planters livscyklus. De studerer planterne og hvordan de overlever i forskellige miljøer. Første prioritet er at vise hensyn til naturen, blandt andet for at fremme den biologiske mangfoldighed. Dette gøres ved at dyrke planterne på den rigtige måde, at følge deres naturlige livscyklus og høste dem i hånden på det rigtige tidspunkt. Der bruges også specialtilpassede maskiner til at tage vare på hver eneste plantedel ved høsten.

Den botaniske have er åben for gæster, så flere kan se og nyde de smukke blomster og planter, der findes her. Man kan desuden se, hvordan vi arbejder for en bedre og mere bæredygtig verden. Dette gør vi blandt andet gennem vores arbejde med at skabe enge og planteområder, der fremmer den biologiske mangfoldighed.

Map of La Gacilly

la-gacilly-image3s2.jpg

Blomsternes betydning

I vores produkter indgår botaniske aktive ingredienser fra forskellige blomster, der dyrkes og høstes i La Gacilly. Blomsterne bidrager til den biologiske mangfoldighed ved at lokke bier og sommerfugle, der spiser deres nektar og derefter spreder pollen videre til andre planter og blomster. Hver blomst høstes på et bestemt tidspunkt af året. Nogle af de blomster, vi dyrker, er: kamille, kornblomst, middagsblomst og arnica.

Alle blomsterne har forskellige egenskaber, som arnicaen, der bidrager til bløde hænder, og middagsblomsten med sine genfugtende egenskaber. Kornblomsten har beroligende egenskaber, der er perfekte at have i vores øjenmakeupfjernere, og kamilleblomsten passer perfekt i cremer til dem, der har sart hud.
I april måned plantes og sås vores forskellige blomster. Visse af blomsterne skal dog plantes allerede i starten af marts, som for eksempel tysk kamille.

Høsten af de forskellige blomster starter i maj og løber frem til slutningen af oktober. Kamillen høstes allerede i midten af maj, da denne blomsterart begynder at blomstre tidligt, men den romerske kamille plukkes senere, i slutningen af juli til midten af august. Kornblomst og arnica høstes i juni, og middagsblomst plukkes i slutningen af oktober, nogle gange så sent som i starten af november.

Når blomsterne er blevet høstet, skal de tørres. Eftersom de indeholder 60 - 80 % fugt, skal de tørres i en varmluftsovn i cirka 20 timer. Derefter påbegyndes processen med at udvinde de botanisk aktive ingredienser fra blomsterne.

Her nedenfor finder du nogle af de produkter, der indgår i vores sortiment, og som indeholder aktive ingredienser fra de respektive blomster.
la-gacilly-camomile-p.jpg
Copyright : Emmanuel Berthier

Camomile

Renseolie, beroligende, sart hud
Renseolie, beroligende, sart hud

Renseolie, beroligende, sart hud

150 ml
159,00 Kr
FACE CARE 40%
AL FACE CARE 40%
Ved køb af 2 eller flere produkter
Prisen justeres, når du lægger det andet produkt i indkøbskurven.
*Gælder ikke sæt.
la-gacilly-cornflower-p.jpg
Copyright : Emmanuel Berthier

Cronflower

la-gacilly-middagsblomma-p.jpg
Copyright : Emmanuel Berthier

Middagsblomma

la-gacilly-arnica-p.jpg
Copyright : Emmanuel Berthier

Arnica

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.