ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Slip sommerfølelsen løs med årets sommerboks, der er fyldt med nogle af vores største sommerfavoritter inden for hudpleje, hårpleje, solpleje og makeup. Med fokus på genfugtning, glow og den dejlige duft af Monoï er dette den perfekte sommergave til dig selv, eller en du holder af! Ganske enkelt sommer i en boks!

Sommerboksen indeholder følgende produkte:

Monoï – Glimtende tørolie er en storsælger blandt vores Monoïprodukter hver eneste sommer. Den velduftende og smukt glimtende olie giver huden intensiv genfugtning, fremhæver den solbrune fave og giver glød til både krop og hår.

Monoï – Koncentreret brusegelé er skabt med ekstra omsorg for planeten. Den lille flaske rækker til lige så mange brusebade, som en stor 400 ml-flaske, men indeholder 50 % mindre plast. Et perfekt produkt at have med på rejsen eller til stranden i sommer.

Neglelak – 11. Rosa althea har en smuk sommerlig rosa nuance. Neglelakken har en vegansk formel, der er beriget med kokosolie og bambusekstrakt.

Botanical Balm – Leave-in-balsam er en leave-in-balsam, der er beriget med jojoba. Balsamcremen kan påføres i både tørt og vådt hår, den har en fantastisk duft og giver håret intensiv næring, samtidig med at det bliver blødt, smidigt og mindre kruset.

After sun til krop og ansigt har en skøn duft af Monoï og er en anden bestseller blandt vores sommerprodukter. Den lækre creme har en umiddelbar beroligende effekt på huden, samtidig med at den giver intensiv fugt. Huden får hjælp til at reparere sig efter skader, der er forårsaget af solen, den bliver blød igen og dufter dejligt.

Best.nr.: 08070

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.