ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Comfort Lotion - Høj beskyttelse SPF 30

En skøn solcreme til ansigt og krop, hvor en høj, effektiv UVA/UVB-beskyttelse kombineres med en virkelig intensiv genfugtning. Giver huden en behagelig, blød følelse og efterlader en dejlig duft.

Sea Holly har en unik evne til at tilpasse sig solens stråler. Vores solserie Solaire Peau Parfaite udnytter kraften i Sea Holly-ekstrakten fuldt ud for at beskytte din hud og samtidig give den en gyldenbrun farve. Produkterne i serien har konsistenser, der er lette at påføre, og behageligt duftende formler, som giver mere end blot beskyttelse – de dækker hudens vigtigste behov før, under og efter soleksponering.

Før: Forbereder huden og gør, at den bliver hurtigere brun.
Under: Giver en effektiv beskyttelse og en smukkere solbrun farve.
Efter: Reparerer og fremhæver hudens gyldne hudtone.
Resultat: En velbeskyttet hud, som er blød og glat og har en jævn gyldenbrun lød.

Økodesign
En lettere flaske og kapsel, som indeholder 25 % genbrugsplast**Foruden Beautifying Mist Tan Activator

Brugsråd: Ryst flasken. Påføres generøst på kroppen og i ansigtet før og under solbadning. Gentag påføringen, efter du har badet, svedt eller tørret dig med håndklæde. Ved brug af en mindre mængde mindsker effekten af solbeskyttelsen. Husk, at for meget sol er sundhedsskadeligt, også selvom du bruger solbeskyttelse.

Format : Tube

Best.nr.: 43233

Plante information
Sea Holly
Solbeskyttelse, som virker plejende

Vores forskere inden for Skønhed fra Planteriget har udvalgt Sea Holly for dens modstandsdygtighed mod solens stråler og dens enestående evne til at bevare vandreserver.
Sea Holly er en fredet plante, der vokser i kystområder. For at beskytte naturen tager man stamceller fra én enkelt plante og formerer dem derefter i en kontrolleret dyrkning. På den måde får vi de aktive stoffer, vi har brug for, uden nogen form for påvirkning af den biologiske ressource.
Vores eksperter har udvundet flere aktive stoffer fra Sea Holly ved hjælp af en naturlig proces, som bidrager til en øget respekt for naturen.

Denne alsidige plante har fem fordele: Den booster melaninet*, stimulerer hudens naturlige evne til at beskytte sig mod solens skadelige stråler*, beskytter mod fotoældning*, beskytter hudstrukturen* og stimulerer cellefornyelsen*.
*Tests in vitro

Sea Holly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUAOCTOCRYLENEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDIMETHICONEGLYCERINALCOHOLBENTONITEPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEETHYLHEXYLGLYCERINPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL|AQUAMETHYLPROPANEDIOLC12-15 ALKYL BENZOATEPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDETRIMETHYLSILOXYSILICATESESAMUM INDICUM SEED OILCETEARYL GLUCOSIDEETHYLHEXYL TRIAZONECETYL ALCOHOLERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTPARFUMXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDEAMINOMETHYL PROPANOLTETRASODIUM EDTAISOEUGENOLTOCOPHEROL1804v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
opdag sortimentet
Beskyttelse mod både sol og alderstegn

Solaire Peau Parfaite

Beskyttelse mod både sol og alderstegn

En solbeskyttelsesserie, der beskytter din hud før, under og efter soleksponering.

se produkterne

Objectif 135 millions d’arbres

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.