50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Solbeskyttelse

Beskyt din krop, når du er ude i solen, ved at bruge vores solbeskyttelsesprodukter. Solprodukterne fås med SPF fra 15 op til +50 og dufter skønt!

 

11 produkt(er) blev fundet

Solbeskyttelse, som plejer huden

Solbeskyttelse er et af de vigtigste produkter til din hud. Tænk på altid at beskytte dig mod solens UV-stråler, når du skal færdes udendørs. Smør dig ind med den rigtige solbeskyttelsesfaktor for at kunne nyde solen på en sikker måde, som ikke skader huden. Vi har solbeskyttelsesfaktor til ansigtet med SPF 50 til at beskytte den sarte hud i ansigtet. Vi har også solbeskyttelse til håret, da det også bør beskyttes mod solens stærke UV-stråler. Vores SPF fås både i cremekonsistens og i spray, begge formler er lette at påføre og trænger hurtigt ind i huden. Vores SPF-produkter indeholder ekstrakt af planten Sea Holly. Ekstrakten udviser høj modstandsdygtighed mod solens stråler og har en enestående evne til at opbygge vandreserver. Denne mangesidige plante har fem fordele: Den booster melaninet, stimulerer hudens naturlige evne til at beskytte sig mod solens skadelige stråler, beskytter mod foto-ældning, beskytter hudstrukturen og stimulerer cellefornyelsen. Solen kan påvirke huden hele året, så glem aldrig at bruge solbeskyttelse!