50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

SOLPRODUKTER

Opdag vores produktserie Solaire Peau Parfaite med beskyttende effekt mod solen. Og mis ikke den populære serie Monoï de Tahiti, som dufter magisk!
21 produkt(er) blev fundet

FRI FRAGT, når du handler for 249,-

Solprodukter, som beskytter

Tænk på at være forsigtig og beskytte dig mod solens stærke UV-stråler med den rigtige slags solprodukter. Vi har skabt solprodukter, for at du på en sikker måde skal kunne nyde solens positive energi. Det er vigtigt, at du passer på din hud, både før, under og efter solexponering. Vælg en solfaktor, som passer til netop din hudtype og dens unikke behov. Vi har solcreme til både ansigt og krop, alt fra faktor 15 til SPF 50+. Vi har også after sun, som hjælper din hud med at blive repareret og genfugtet efter en lang dag i solen. Der er efter-sol-produkter særligt tilpasset til ansigtet, men også til din krop. Ved hjælp af vores solserie Solaire Peau Parfaite har du mulighed for at udnytte den fulde kraft af planteekstraktet Sea Holly. Det beskytter din hud, og samtidig får du en mere gyldenbrun hudtone, Produkterne har behageligt duftende formler og konsistenser, som er nemme at påføre på din krop. Vær tryg i solen med botaniske og trygge solprodukter.