ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Nourishing Comfort Milk

Denne lotion til krop og hænder indeholder et koncentrat af aktive stoffer fra økologisk æble. Den genfugter langvarigt, giver intensiv næring, styrker huden og beskytter den mod ydre påvirkninger.

Fordele:
- Lotionen har en skøn, omsluttende og flydende konsistens.
- Huden bliver umiddelbart blød og behagelig.
- Trænger let ind i huden.
- Mærkes ikke, er ikke klæbrig.

Fra 3 år.

Anvendelse:
Tryk en generøs mængde lotion ud i håndfladen. Smør lotionen ud på hele kroppen og på hænderne ved at massere den ind med lette cirkelbevægelser, til al lotion er absorberet.

Format : Tube

Best.nr.: 73418

Plante information

Økologiske æbler

Nyd de skånsomme og velgørende produkter med en dejlig duft af æble.

Famille BIO er vores økocertificerede serie til hele familien. De aktive ingredienser giver huden et værdifuldt tilskud af vand, fibre, mineraler og polyfenoler, samtidig med at den får en dejlig duft af æble. Formlen er tilpasset sart hud, uden at den går på kompromis med oplevelse, effektivitet eller resultat.

Vores grundsætning er at drage nytte af naturens ressourcer uden at forstyrre dens balance. De aktive ingredienser fra æble i Famille BIO’s produkter kommer fra forædlet genbrug gennem et samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne. På den måde drager vi nytte af de nærende og velgørende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv og bidrager til skånsomme, fugtgivende og velduftende produkter til hele familien.

Økologiske æbler
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*GLYCERINOCTYLDODECANOLDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL STEARATEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*GLYCERYL STEARATE CITRATEPENTYLENE GLYCOLCETEARYL ALCOHOLPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*GLYCERYL CAPRYLATECETEARYL GLUCOSIDEXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCESORBIC ACIDSODIUM BENZOATESODIUM BICARBONATESODIUM GLUCONATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.