50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Kropsplejesæt

Plej din krop med gode produkter med botaniske ingredienser fra planteriget. Slå til og køb et af vores prisvenlige kropsplejesæt her.
42 produkt(er) blev fundet

FRI FRAGT, når du handler for 249,-

Genfugtende kropsplejesæt

Vi har kropsplejesæt til alle hudtyper baseret på botaniske ingredienser. Glem ikke at genfugte huden regelmæssigt. Vælg blandt vores skønne kropsplejesæt. Hvad siger du til forskellige sæt med duft af brombær og lavendel med brusegelé, håndsæbe, kropslotion, håndcreme og body mist? Eller en dejlig kombination af mango og koriander? Disse sæt fås fx med kropslotion, håndcreme, håndsæbe, body mist og brusegelé. Andre sæt dufter skønt af kokosnød, oliven og pomerans, hindbær og pebermynte, argan og rose eller bourbonvanilje. Et kropsplejesæt er en prisvenlig og fin gave, til dig selv eller perfekt at give væk til en, du holder af. Vi har også mere reparende kropsplejesæt med fx sheasmør eller lotions mod cellulite. I vores plejende fodplejesæt finder du fodpeeling og fodcreme. Uanset hvilket kropsplejesæt du vælger, så kan du være sikker på, at ingredienserne kommer direkte fra planteriget!