ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Hammam Body Lotion - Argan Rose

En kropslotion inspireret af Orientens hemmelighedsfulde skønhed. Vores forskere inden for Skønhed fra planteriget har udvalgt og kombineret to mytiske planter, argan og rose, fra økologiske plantager i Marokko.

Fra hjertet af Marokko har vores eksperter inden for Skønhed fra planteriget udvalgt de to mytiske planter argan og rose – begge er traditionelle skatte inden for skønhedspleje.

I årtusinder har marokkanske kvinder høstet frugten fra argantræet for at tage vare på olien med de mange gode egenskaber. At arbejde kontinuerligt med at forbedre og gøre vores ingrediensers leveringskæde endnu mere ansvarlig og bæredygtig er en hjertesag for Yves Rocher. Derfor har vi udvalgt en økologisk, certificeret arganolie, som kommer fra marokkanske kvindekooperativer. Yves Rocher får sin olie fra fem afsidesliggende byer i bjergene i det sydvestlige Marokko. Her arbejder kvinderne med argan og bruger den ældgamle kundskab, der er videreført fra generation til generation.
Yves Rocher fremmer således mere end 400 kvinders selvstændighed ved at garantere en genkommende årlig løn og total uafhængighed i det daglige arbejde i kooperativet.

En genfugtende bodylotion med orientalsk duft inspireret af hammam-ritualet.
Ingredienser af vegetabilsk oprindelse:
- Økologisk arganolie og rosenvand fra Marokko
- Økologisk sheasmør og Aloe vera-gelé fra økologiske plantager

Formlen indeholder over 97 % ingredienser af naturlig oprindelse.
Indeholder ikke mineralolie.
Testet under kontrol af hudlæger.
Genbrugelig flaske af genbrugsplast.


Vegansk*
*Produkt uden animalsk indhold.

Format : Flaske

Best.nr.: 95035

Plante information
Argan & Rose
En orientalsk duft af argan og rose

Fra hjertet af Marokko har vores eksperter inden for Skønhed fra planteriget udvalgt de to mytiske planter argan og rose – begge er traditionelle skatte inden for skønhedspleje.

I årtusinder har marokkanske kvinder høstet frugten fra argantræet for at tage vare på olien med de mange gode egenskaber. At arbejde kontinuerligt med at forbedre og gøre vores ingrediensers leveringskæde endnu mere ansvarlig og bæredygtig er en hjertesag for Yves Rocher. Derfor har vi udvalgt en økologisk, certificeret arganolie, som kommer fra marokkanske kvindekooperativer. Yves Rocher får sin olie fra fem afsidesliggende byer i bjergene i det sydvestlige Marokko. Her arbejder kvinderne med argan og bruger den ældgamle kundskab, der er videreført fra generation til generation. Yves Rocher fremmer således mere end 400 kvinders selvstændighed ved at garantere en genkommende årlig løn og total uafhængighed i det daglige arbejde i kooperativet.

Vores eksperter har valgt at kombinere arganolie med den marokkanske damascenerroses fantastiske kvaliteter.

Argan & Rose
Ingredienser

List of ingredients :

CI 42090 (BLUE 1)CARBOMERTOCOPHEROLGLYCERINCI 19140 (YELLOW 5)TETRASODIUM EDTABUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCECITRIC ACIDMETHYLPROPANEDIOLETHYLHEXYLGLYCERINAQUA/WATER/EAUSODIUM HYDROXIDESTEARYL ALCOHOLCI 14700 (RED 4)COCO-CAPRYLATE/CAPRATEROSA DAMASCENA FLOWER WATERARGANIA SPINOSA KERNEL OILALOE BARBADENSIS LEAF JUICEDIMETHICONEXANTHAN GUMPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATE10134v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
opdag sortimentet
Mere natur, mere glæde

Les Plaisirs Nature

Mere natur, mere glæde

En komplet serie med botaniske skønhedsprodukter med ingredienser fra naturen, for dit velvære.

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.