50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Body scrub

Giv din krop nyt liv med en dybderensende eksfolierende body scrub. Vores peelende produkter indeholder naturlige ingredienser med peelingeffekt.

5 produkt(er) blev fundet

Body scrub og peeling med naturlige ingredienser

Din krop kan nogle gange have brug for rengøring i dybden, og så er det godt at bruge en eksfolierende body scrub, som renser og fjerner døde hudceller. En god body scrub gør også, at huden bedre optager de øvrige produkter som bruseolie og body lotion. Det er ikke kun din krop, som har brug for peelende og nærende produkter, det har dine hænder og fødder også. Vi har skabt eksfolierende produkter med ingredienser fra planteriget til kroppen, hænderne og fødderne. Her finder du både scrub- og peelingprodukter. Forskellen mellem disse to er, at en body scrub oftest er mere grovkornet end en peeling. I vores scrub- og peelingprodukter bruger vi helt naturlige ingredienser, som giver peelingeffekt, fx mandel, klid, sukker fra økologiske sukkerrør og frugtkerner. Tag hånd om din hud med en plejende og rengørende scrub, og vælg dufte som for eksempel hindbær, fersken, vanilje eller lavendel.