ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Shea & Soft Almonds Nourishing Body Lotion

Denne kropslotion med en blød konsistens kombinerer nærende sheasmør og mild mandelduft. Den kan påføres dagligt på hele kroppen og absorberes hurtigt af huden.

Fordele: Huden får intensiv næring, bliver glattere og får den behagelige følelse tilbage, samtidig med at den bliver mildt velduftende.

Indeholder 98 % ingredienser af naturlig oprindelse.
Sheasmør fra økologisk avl i Vestafrika.
Made in Bretagne, France
Vegansk formel

Best.nr.: 11043

Plante information
Sheasmør
Giver næring og reparerer tør hud

Sheasmør - Bæredygtig plantehåndtering, som fører til øget respekt for mennesker og natur
Yves Rocher er meget omhyggelig med at sikre planternes sporbarhed og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 grundprincipper:
1. At høste på en ansvarlig måde
Sheasmør udvindes af sheatræets nødder i Vestafrika. Yves Rocher samarbejder med netværk af kvinder for at udvikle en produktion, der er certificeret økologisk.
2. At beskytte planteriget og mennesket
Sheatræet betragtes som helligt, og det er udelukkende kvinder, der må indsamle og bearbejde frugterne. I regntiden indsamler kvinderne de modne frugter, som er faldet ned på jorden. Derefter afskalles frugterne, og kernerne (nødderne) skoldes og lægges til tørre i solen, før de knuses, så man kan udvinde det værdifulde indhold. Arbejdet med fremstillingen af sheasmør bidrager til kvindernes frigørelse.
3. At bidrage til en mere retfærdig verden
For at støtte sine samarbejdspartneres økonomiske udvikling har Yves Rocher finansieret en produktionsenhed på 5 000 m² i Bougouni i Mali. Der afleverer kvinderne nødderne, som bruges til fremstilling af sheasmør.

Sheasmør
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOILCOCOSNUCIFERA(COCONUT)OILCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERHYDROXYPROPYLSTARCHPHOSPHATEGLYCERYLSTEARATEGLYCERYLSTEARATECITRATEMYRISTYLMYRISTATESTEARICACIDPARFUM/FRAGRANCEPRUNUSAMYGDALUSDULCIS(SWEETALMOND)SEEDEXTRACTPALMITICACIDMACADAMIAINTEGRIFOLIASEEDOILHYDROXYACETOPHENONEXANTHANGUMSORBICACIDTOCOPHEROLCALENDULAOFFICINALISFLOWEREXTRACTSODIUMGLUCONATESODIUMHYDROXIDELIMONENEPOTASSIUMSORBATE10907v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
opdag sortimentet
media

Christmas Collection

Følg med på en rejse ned ad mindernes allé, der kantes af frostkrystaller, gyldent løv og varme minder om tidligere juleaftener.

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.