ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Gentle Cleansing Gel

Denne flydende brusegelé uden sulfater indeholder et koncentrat af aktive stoffer (vand og ekstrakt) af økologisk æble og renser hud og hår skånsomt.

Fordele:
- Huden bliver varigt genfugtet, blød og glat, og håret bliver blødt uden at tynges ned.
- Brusegeléen har en skøn duft af æble, den danner et skum ved kontakt med vand og er let at skylle af.
- Passer til alle hud- og hårtyper.
- Svier ikke i øjnene.

Formlen er 100 % biologisk nedbrydelig.
Fra 3 år.

Anvendelse:
Tryk lidt brusegelé ud i håndfladen. Påfør på kroppen, i ansigtet og vådt hår. Masser forsigtigt for at opbygge skum. Skylles omhyggeligt af.

Best.nr.: 71293

Plante information

Økologiske æbler

Nyd de skånsomme og velgørende produkter med en dejlig duft af æble.

Famille BIO er vores økocertificerede serie til hele familien. De aktive ingredienser giver huden et værdifuldt tilskud af vand, fibre, mineraler og polyfenoler, samtidig med at den får en dejlig duft af æble. Formlen er tilpasset sart hud, uden at den går på kompromis med oplevelse, effektivitet eller resultat.

Vores grundsætning er at drage nytte af naturens ressourcer uden at forstyrre dens balance. De aktive ingredienser fra æble i Famille BIO’s produkter kommer fra forædlet genbrug gennem et samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne. På den måde drager vi nytte af de nærende og velgørende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv og bidrager til skånsomme, fugtgivende og velduftende produkter til hele familien.

Økologiske æbler
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*DISODIUM COCOYL GLUTAMATESODIUM COCOAMPHOACETATEDECYL GLUCOSIDEGLYCERINCITRIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDESODIUM BENZOATESODIUM COCOYL ALANINATEDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATEBENZOIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.