50,- rabat, når du handler for 250,- med koden APR50 eller 100,- rabat, når du handler for 399,-med koden APR100. Gælder til den 13/4.
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher
Velduftende bruse- og badeprodukter med botaniske ingredienser fra planteriget. Vælg blandt skønne dufte og konsistenser og find din favorit.
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

SOLBESKYTTELSE & AFTER SUN 25 %

Shop nu

Bruse- og badeprodukter af naturlig oprindelse

Prøv vores bruse- og badeprodukter med naturlige ingredienser, der har en plejende effekt på huden. En god brusecreme skal genfugte huden og efterlade en fantastisk duft på kroppen. Eftersom produkterne indeholder ingredienser af økologisk oprindelse, efterlader de en naturlig skøn duft. Prøv gerne vores koncentrerede brusegelé, flasken indeholder 100 ml, men på grund af den koncentrerede formel rækker den lige så langt som en klassisk brusecreme på 400 ml. Én dråbe er altså nok, perfekt at have i toilettasken! Hvis du har brug for at genfugte huden lidt ekstra, har vi skønne bruseolier. Bruseolien indeholder naturlige og plejende ingredienser fra planteriget, som fugter din hud i dybden og gør den fløjlsblød. Bruseolien fås i flere forskellige skønne dufte, som fx mango & koriander, oliven & pomerans eller eksotisk kokosnød. For at give huden lidt ekstra energi og udstråling anbefaler vi at bruge en brusepeeling, som både renser og plejer huden, disse fås også i flere skønne dufte. Glem ikke at smøre dig ind efter kar- og brusebad med en genfugtende bodylotion.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere