50,- rabat, når du handler for 250,- med koden APR50 eller 100,- rabat, når du handler for 399,-med koden APR100. Gælder til den 13/4.
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher
Brusegelé eller bruseolie, hvad foretrækker du? Produkterne indeholder naturlige ingredienser fra planteriget og fås i flere forskellige skønne dufte.
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

SOLBESKYTTELSE & AFTER SUN 25 %

Shop nu

Brusegelé og bruseolie med skønne dufte

Brusesæbe i form af en bruseolie gør underværker for tør hud og fås i mange forskellige dufte. Nyd fx duften af eksotisk kokosnød, skøn bourbonvanilje eller en luksuriøst plejende bruseolie med argan. Når en bruseolie får kontakt med vand, bliver den til en let mælk på huden, og du får en silkeblød følelse. En skøn brusesæbe kan virkelig løfte stemningen i brusebadet. Hvilken effekt er du ude efter? Afslappende, opkvikkende, sommerligt duftende eller fugtgivende? Vores brusegeléer består af op til 98 % naturlige ingredienser. Din hud bliver blød og velduftende, samtidigt med at kroppen bliver ren. Desuden fås emballagerne i forskellig størrelse, hvilket gør, at du kan have en mindre flaske med på rejsen, nemt og praktisk! Find en brusegelé, som passer dig, du foretrækker måske en mild duft af magnolia? Eller måske en blødgørende brusegelé med en sensuel duft af kokos? Find din favorit hos Yves Rocher i dag! Et ekstra tip: Glem ikke også at pleje dit hår, invester i en næringsgivende shampoo og balsam, som plejer dit hår på den bedste måde. Find dit favoritprodukt i kategorien brusegelé og bruseolie!

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere