25 % RABAT på et køb med koden APR25 Gælder t.o.m. 19/4. Gælder dog ikke Midseason Sale eller sæt og kan ikke kombineres med andre rabatkoder
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher

Julegavetips

74 produkt(er) blev fundet

Bliv inspireret af vores botaniske produkter og tips til julegaver til både hende og ham! Vælg og vrag blandt julegaver i alle prisklasser.

Fra 29,-

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Julegavetips til hende og ham

At købe julegaver skal være nemt, og ofte vil man også gerne kunne gøre det hurtigt. Derfor har vi samlet alle vores allerbedste julegavetips, der passer til de fleste, så du kan spare tid op til jul. Man bliver som regel ekstra glad, når man føler, at en julegave er særligt udvalgt til en. Tænk derfor på, hvad personen godt kan lide og har brug for, og få eventuelt gode idéer af nære og kære.

Julegavetips til hende: Uanset om det er din kæreste, kone, kollega, ven, mor eller mormor, du skal købe gave til, så kan vi varmt anbefale en af vores luksuriøse parfumer, et duftlys eller vores færdige gavesæt til hele kroppen.

Julegavetips til ham: Uanset om det er din kæreste, far, svigerfar, sambo, morfar eller mand, du leder efter den perfekte gave til, så kan vi varmt anbefale dig en velduftende brusegelé, parfume eller vores færdige gavesæt.

Julegavebudgettet: Måske leder du efter en julegave til pakkelegen, der skal koste under 50 kr., under 100 kr., eller måske under 200 kr.? Ikke noget problem. Du skal bare trække i prisregulatoren her på siden, så sorterer vi hurtigt de produkter ud, som passer til netop dit budget.

God fornøjelse med julegaveshoppingen!

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere