ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

HVEM ER VI?

VORES MANIFEST


Vi har vores oprindelse i Yves Rochers kærlighed til Bretagnes natur – dens kyster, heder, skove og enge. Som pionerer inden for botanisk skønhed arbejder vi med at udforske planternes kraftfulde potentiale for at skabe innovative og effektive produkter.

Dette gør vi med den største respekt for naturen og uden at forstyrre den biologiske mangfoldighed.

Vi er botanikere, avlere, producenter og forhandlere af botaniske skønhedsprodukter, og i over 60 år har vi arbejdet for at kunne tilbyde det bedste fra naturen. Fra planten til din hud. Punktum.

VORES HISTORIE


1930-1979: Skønhed for alle

1930

En naturelsker
bliver født

Yves Rocher blev født i den lille by La Gacilly i Bretagne. Da han som 14-årig mistede sin far, opsøgte han skoven, hvor han fandt trøst i naturen. Han indså hurtigt, at naturen har en positiv effekt på vores velbefindende, og han bestemte sig for at skabe sin egen creme baseret på vorterod. Dette var starten på det, der kom til at blive konceptet botanisk skønhed.

1959

Varemærket skabes

Yves Rocher etablerede sit laboratorium hjemme i sit barndomshjem. Der fremstillede han botaniske hudplejeprodukter, som han senere med stor succes solgte via postordre, helt uden mellemled, til mennesker i Frankrig.

1973

Et tidløst ikon

Lancering af ”Riche Crème Anti-Wrinkle Night Cream”

Med de eksklusive olier i kombination med olie af tusind roser varede det ikke længe før vores anti-age-produkt fik stor succes. I dag, 50 år senere, er vores Riche Crème-sortiment ikonisk for millioner af kvinder over hele verden, og hvert femte sekund sælges et produkt fra serien.

1975

Vores botaniske have
i La Gacilly

I sin hjemby La Gacilly skabte Yves Rocher en botanisk have, eller som han selv kaldte det – et udendørslaboratorium. Her vokser og bevares i dag 1 500 forskellige plantearter, som studeres af vores eksperter. Yves Rochers botaniske have er medlem af BGCI, Botanic Gardens Conservation International, hvor den indgår i et internationalt netværk for at dele og sprede kundskab om planter og botanik.

1979

Fra planten til
din hud

Vi blev botanikere, avlere, producenter og forhandlere – en komplet værdikæde uden mellemled. Dette betyder, at vi kan kontrollere hvert eneste trin i vores fremstillingsproces for at mindske vores miljøpåvirkning og tilbyde total sporbarhed, lige fra frøet, vi planter, til din hud.

læs mere fra 1989 til 2006

1989-2006 : Pionerer inden for biologisk mangfoldighed

1989

Slut med dyreforsøg

Allerede 15 år før den europæiske regulering af dyreforsøg blev indført, var vi pionerer inden for skønhedsbranchen, idet vi besluttede at stoppe med dyreforsøg. Tre år senere blev vi tildelt en guldmedalje for vores indsats af SPA – Society for Animal Protection.

Yves-Rocher Foundation

1991

Oprettelse af
Yves Rocher Foundation

Drevet af sin fars vision oprettede Jaques Rocher Yves Rocher Foundation, som er engageret i biologisk mangfoldighed. I 2001 blev den allerførste Terre des Femmes-pris uddelt – en pris, der skal støtte kvinder, som på en exceptionel måde har engageret sig i at beskytte og bevare vores planet. I 2019 fik stiftelsen opmærksomhed for sit 25 år lange og almennyttige arbejde inden for dette område.

1999

Vores marker bliver
økologisk certificerede

Vi har 60 hektar økologiske marker i La Gacilly i Bretagne og dyrker dem efter en agroøkologisk model. Der dyrker vi blandt andet vores ni ikoniske planter: kornblomst, morgenfrue, kamille, romersk kamille, mynte, middagsblomst, blomsterkarse, Arnica og isurt.

2004

Indvielse af La Gacilly
Photo Festival

La Gacilly Photo Festival er en populær og betagende oplevelse. I tredive forskellige udendørsgallerier vises førsteklasses samtidig fotokunst, som har fokus på vores forhold til verden og naturen. Det er et arrangement, der er helt gratis og tilgængeligt for alle.

2006

Farvel til
plastikposer

Allerede ti år før den europæiske begrænsning af plastikposer blev indført, holdt vi helt op med at bruge plastikposer i vores butikker.

LÆS MERE FRA 2017 TIL I MORGEN

2017- I morgen: Optrapning af vores engagement

2017

Lancering af den
første koncentrerede
brusegelé

Takket være den koncentrerede formel kan en 100 ml flaske nu bruges til lige så mange brusebade som en 400 ml flaske. Med andre ord: halvt så meget plast og to gange mindre CO2 per flaske. En innovation, som vi er meget stolte af.

2019

Den første internationale koncern,
der blev en virksomhed
med en Mission

Denne vigtige forpligtelse understreger vores bestræbelse på at gøre virksomhedens samfundsopgave lige så vigtig som den økonomiske virksomhed. Og hvad er vores mission så? Den er at ”genskabe forbindelsen mellem mennesker og natur” og arbejde for almenhedens bedste.

Stamps 100% recycled & recyclable* plastic

2020

100 % genanvendte og
genanvendelige
plastikflasker*

Vores flasker er fremstillet af 100 % genanvendt* og genanvendelig plast. Dette betyder at vi reducerer vores nyproduktion af plast med ca. 2600 ton om året**.

*Gælder ikke vores låg, pumper og flasker med opløsningsmiddel. *Ifølge vores prognoser 2021

2020

100 millioner træer
er plantet – og det
er bare begyndelsen!

Med Plant For Life-programmet, og takket være det nære samarbejde med 48 NGO’er* og foreninger, der arbejder inden for området, arbejder Yves Rocher Foundation for at bevare den biologiske mangfoldighed over hele verden. Gennem Plant For Life-programmet plantes et nyt træ hvert tredje sekund, og projektet involverer 1 million mennesker i 35 forskellige lande.

*Ikke-statslige organisationer

Stamps UEBT certification

2021

Det første franske
varemærke, som
får UEBT-certificering

Som et resultat af vores 20 år lange arbejde inden for økologisk jordbrug blev vores ikoniske planter fra La Gacilly UEBT-certificeret*. Dette er et nyt og stort skridt i vores bæredygtighedsarbejde.

*Union for Ethical Biotrade

2021

Faste
skønhedsprodukter

Vi lancerer vores faste kosmetiske Green Heroes-produkter. Faste og veganske produkter, der indeholder økologiske aktive ingredienser fra La Gacilly. 100 % plastikfri skønhed!

2025

Vores rejse
mod B Corp

For at gå endnu længere med vores bæredygtighedsarbejde er vores mål at blive en certificeret B Corporation. Virksomheder, som opnår denne certificering, evalueres på alle områder: deres positive indvirkning på virksomhedsstyring, relationer mellem arbejdsgivere og ansatte, arbejdsmiljø og de produkter og tjenester, som de tilbyder. Men for os handler det ikke bare om certificeringen i sig selv. For os er det en vision for vores fælles fremtid – en fremtid, hvor virksomheder spiller en vigtig rolle, når det gælder indbyggere og virksomhedsdrift. Vores ønske er ikke at blive den bedste virksomhed i verden, men den bedste virksomhed FOR verden.

Stamps 100% recycled & recyclable* plastic

2030

Mere natur og
mindre plastik

Vores mål er 30 % mindre plast* og 100 % genanvendt og genanvendelig plast.

*Sammenlignet med vores produktion i 2019 regnet i g/ml produkt.

FRA PLANTEN
TIL DIN HUD. PUNKTUM.


I over 60 år har vi været botanikere, avlere, producenter og forhandlere uden mellemled.

Derfor kan vi altid garantere kvalitative produkter til gode priser. Fordelen ved at gøre alt selv er, at vi har kontrol over hele vores værdikæde.

På den måde kan vi begrænse vores miljøpåvirkning, hvilket er noget vi arbejder med dagligt.

glisser sur la droite

LA GACILLY


I vores hjemby, i hjertet af Bretagne, hvor alting en gang begyndte, findes der i dag et unikt sted. Det er et sted i kontinuerlig udvikling, hvor vores eksperter, botanikere, forskere og naturelskere engageret og dedikeret arbejder for miljøet.

La Gacilly er ikke bare vores hjerte, det er inkarnationen af vores vision. Vores eksperter, der er drevet af kærligheden til naturen, studerer planterne i vores botaniske have – et stort udendørslaboratorium. De dyrker jorden efter økologiske principper og destillerer vores planter i vores botaniske vandværksted for at udvinde de bedste naturligt aktive ingredienser til din hud.

Det er også her, på vores produktionsanlæg, der er klassificerede med LPO-beskyttelse (Bird Protection Leagues), at vores produkter fremstilles ansvarligt. Udover produktionen er der også en unik atmosfære, hvor velvære og egenpleje forenet med at man respekterer og bidrager til naturen, er en meget vigtig del.

Byen byder også på fantastiske gastronomiske oplevelser med økologiske og lokale råvarer, og den huser mange kunstnere, der kan udtrykke deres kærlighed til naturen.

 

BOTANIKERE


Vores botaniske have: Et udendørslaboratorium med 1 500 arter, der studeres for at få optimal kundskab om planter.

AVLERE


På vores 60 hektar økologiske og UEBT-certificerede marker dyrker vi agroøkologisk med respekt for naturens ressourcer og for at styrke den biologiske mangfoldighed.

PRODUCENTER


93 % af vores produkter fremstilles i vores tre lokale fabrikker i Bretagne.

FORHANDLERE


Kontrol over vores distributionssystem: Vi har 2069 butikker og 250000 social sellers over hele verden.

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.