50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Nærende

Få blødt hår ved at tilføre håret næring og fugt. Modvirk udtørring og gør håret stærkt ved hjælp af produkter tilpasset tørt hår.
10 produkt(er) blev fundet

Nærende hårpleje

Dit hår kan af og til blive tørt og derfor behøve ekstra omsorg ved hjælp af nærende hårpleje, som virker i dybden. Vores forskere har længe studeret hår og undersøgt, hvilke ingredienser fra planteriget, der bedst kan tilføre næring. Vi har ud fra det kombineret forskellige ingredienser som agave, avokado og jojoba, som sørger for, at håret genfugtes i dybden. Avokadoolie er rig på essentielle fedtsyrer og restituerer og plejer hårets lipidbalance, så hårstråene får dybdevirkende og nødvendige næringsstoffer. Agave aktiverer* hårbunden, så håret bliver stærkere og friskere. Vælg blandt en næringsrig hårkur, shampoo og balsam, som gør håret silkeblødt og let at børste igennem. Hårkuren kan bruges før eller efter shamponering i tørt eller vådt hår. BrugNourishing-produkterne med fokus på restituerende og nærende hårpleje regelmæssigt for at forhindre udtørring i fremtiden. *Tests in vitro