50,- rabat, når du handler for 250,- med koden APR50 eller 100,- rabat, når du handler for 399,-med koden APR100. Gælder til den 13/4.
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher
Skadet hår behøver hårplejeprodukter, der giver meget pleje, reparerer, indeholder naturlige ingredienser samt har en plejende og styrkende effekt.
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Produkter til skadet hår

Giv skadet hår fugt og næring med en reparerende hårolie eller et hårserum. Hvis dit hår er meget tørt eller filtret, er det ikke altid nok med en god shampoo og balsam for at reparere håret. En hårolie, hårkur eller et serum kan give det reparerende næringsboost, som dit hår har brug for. Her finder du produkterne, som vil give tørt og skadet hår nyt liv. Når håret udsættes for ekstra prøvelser som vind, sol, styling og farvning, så påvirkes hårets fibre negativt. Tjek vores hårsortiment og find de rigtige produkter til netop skadet hår, så det bliver blødt og medgørligt igen samt får sin styrke tilbage. Vær også omhyggelig med at klippe spaltede hårspidser væk, børst håret forsigtigt og lad det lufttørre efter vask. Undgå for hyppig brug af varmeredskaber og anden negativ ydre påvirkning. Yves Rochers hårplejeprodukter indeholder plejende stoffer som fx agave, jojoba og avokado for at reparere de skader, som håret kan have fået med tiden.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere