50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Normalt hår

Her finder du hårprodukter til normalt hår, som renser håret med naturlige ingredienser samt har en plejende effekt, så håret bliver blødt og rent.
19 produkt(er) blev fundet

Produkter til normalt hår

For at et normalt hår skal holde sig naturligt smukt, behøver det omsorg og de rigtige hårprodukter. Et normalt hår har en naturlig hårfarve og opleves ofte som problemfrit, men kan alligevel have brug for ekstra næring og glans. Derfor har vi hårprodukter til dig, som har normalt hår, men alligevel vil bevare hårets naturlige glans. Tjek vores hårplejesortiment nedenfor og find de rigtige produkter til netop dit hår. Hårprodukterne skal være skånsomme, både mod dit hår og miljøet. Vores produkter er derfor baseret på ingredienser fra planteriget, som giver næring i dybden. Pas godt på dit hår ved regelmæssigt at bruge en hårkur. Tænk også på ikke at bruge stylingprodukter eller varmeredskaber alt for hyppigt eller at udsætte det for sol og kulde. Undgå helst at farve håret og børst det forsigtigt. Når du vasker håret, bør du også være forsigtig med at gnubbe håret med håndklædet. Tryk hellere vandet ud og lad dit normale hår lufttørre.