50,- rabat, når du handler for 250,- med koden MAR50 eller 100,- rabat, når du handler for 399,-med koden MAR100. Gælder til den 7/3.

Treatment

Af og til skal håret have lidt ekstra pleje og treatment. Yves Rochers behandlende treatment-produkter hjælper dit hår med at få glansen tilbage.
8 produkt(er) blev fundet

Treatment til dit hår

Håret kan nogle gange have behov for en treatment-behandling, når det føles tørt og sprødt på bestemte årstider, som fx sommer og vinter. For meget sol, kulde, styling, børstning eller farvning kan forårsage, at håret tager skade og mister fugt. Så kan en tiltrængt treatment-behandling gøre en stor forskel. Yves Rochers treatment-behandlinger vækker dit hår til live, så det får sin spændstighed og styrke tilbage. Med en næringsrig og plejende hårkur repareres håret i dybden, så det bliver blødt og frisk. Man kan en gang imellem supplere med en hårolie for at give ekstra glans. Yves Rochers forskere har skabt en ny hårplejeserie med plejende agave, som aktiverer* hårbunden og giver hårrødderne næring, hvilket gør, at håret bliver stærkt og frisk. I produkterne er der også blomsterolier i kombination med genopbyggende jojobaolie. Hårstråene friskes op og bliver både smukkere og mere slidstærke. Aldrig mere tørt eller skadet hår med den rigtige treatment! *Tests in vitro